Tako jednostavni, a tako lijepi – stigli su Zara Home kupaći kostimi i dodaci za plažu

Tako jednostavni, a tako lijepi – stigli su Zara Home kupaći kostimi i dodaci za plažu

Zara Home jedna je od naših omiljenih destinacija kada je riječ o stvarima za dom i uređenju interijera, ali i o ležernim loungewear odjevnim komadima i pidžamama. Za ljetnu sezonu ispred nas, Zara Home predstavila je još jednu odličnu kolekciju posvećenu odjeći, točnije svim ključnim modelima za plažu. Od kupaćih kostima i prozračnih komada koje ćemo prebaciti preko do nezaobilaznih modnih detalja i ručnika – kako Zara Home zamišlja tople dane na plaži?

Zara Home kupaći kostimi, ručnici i detalji za plažu

U središtu Zara Home Swimwear kolekcije nalaze se dvije ključne stvari za odlazak za plažu ili bazen – kupaći kostim i ručnik. Kao it model kupaćeg kostima, popularni high street brend istaknuo je jako jednostavne, ali jako lijepe kupaće kostime. Minimalistički jednodijelni i dvodijelni Zara Home kupaći kostimi dolaze u bijeloj, crnoj i smeđoj boji te u efektnoj kombinaciji bijele boje i crnog obruba koji im daje elegantni izgled s retro prizvukom. Za svaki kupaći kostim, u Zara Home kolekciji možete pronaći i ručnik u istoj boji.

Uz jednostavne badiće i kupaće kostim, najnovija Zara Home kolekcija donosi i efektne modne dodatke koje ćemo birati za plažu. Od saronga do pletenih šešira i torba koji će biti neizostavan dio našeg ljetnog looka, već smo pronašli sve što nam treba za one najljepše ljetne dane koje ćemo provesti na moru.

U nastavku donosimo pogled na prvu Zara Home Swimwear kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2022., a pronaći ju možete na zarahome.com.

Foto: Instagram, Zara Home

Učitati još
Zatvori