Od badića do ručnika – Zara Home ima sve što nam treba za plažu

Od badića do ručnika – Zara Home ima
sve što nam treba za plažu

Zara Home jedna je od naših omiljenih destinacija kada je riječ o stvarima za dom i uređenju interijera, ali i o ležernim loungewear odjevnim komadima i pidžamama. Za ljetnu sezonu ispred nas, Zara Home predstavila je još jednu odličnu kolekciju posvećenu odjeći, točnije svim ključnim modelima za plažu. Od kupaćih kostima i prozračnih komada koje ćemo prebaciti preko do nezaobilaznih modnih detalja i ručnika – kako Zara Home zamišlja tople dane na plaži ili bazenu?

Sve za plažu i bazen

U središtu Zara Home Swimwear kolekcije istaknule su se dvije ključne stvari za odlazak za plažu ili bazen – kupaći kostim i ručnik. Kao it model kupaćeg kostima, popularni high street brend istaknuo je jednostavan bikini model u nekoliko različitih boja i uzoraka – bijeloj i crnoj boji te točkastom uzorku i uzorku palminog lišća.

Uz jednostavne bikini modele, najnovija Zara Home kolekcija donosi i divne prozračne odjevne komade i efektne modne dodatke koje ćemo birati za plažu. Od kaftana do šešira i torba koji će biti neizostavan dio našeg ljetnog looka, već smo pronašli sve što nam treba za one najljepše ljetne dane koje ćemo provesti na moru.

U nastavku donosimo pogled na novu Swimwear kolekciju, s pronaći ju možete na zarahome.com.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori