Wrapover badići veliki su trend ljetne sezone

Wrapover badići veliki su
trend ljetne sezone

Do odlaska na plaže, dijeli nas svega nekoliko tjedana, a ako ćete u svibnju i lipnju već iskoristiti ove produžene vikende, pravi je trenutak da se zaputite u shopping kupaćeg kostima u kojem ćete provesti ljetne dane.

Čim zakoračite u high street trgovine ili dućane specijalizirane za ljetnu modu, preplavit će vas jedno more raznih trendova i stilova kupaćih kostima, no želite li se lakše snaći u toj (pre)bogatoj ponudi, možemo vam odmah reći kako će wrapover badići biti dobar izbor, što trendovskog, a što ženstvenog prizvuka. Ove smo sezone u H&M-u i Calzedoniji pronašli vrlo slične, crveno-bijele bikinije s grudnjakom na preklop, a ako doista krenemo analizirati kako je sve počelo, dolazimo do australskog modnog brenda Zimmermann, koji je još prije nekoliko sezona na modnu scenu donio wrapover kupaći kostim.

Zimmermann je i inače autoritet kada su u pitanju kupaći kostimi, pa ne čudi da su trendove koje je on definirao počeli slijediti i brojni drugi, cijenom pristupačniji modni brendovi. H&M i Calzedonia za ovo ljeto imaju bogatu ponudu badića s wrapover grudnjacima, a odmah u stopu prati ih i Womensecret. Sve favorite iz aktualnih kolekcija, u kojima ćete provesti cijelo ljeto, donosimo u nastavku.

Svi wrapover bikiniji koje želimo:

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Oysho

Oysho

Womensecret

Womensecret

Womensecret

Womensecret

Foto: Calzedonia, H&M, Womensecret, Oysho

Učitati još
Zatvori