Insta djevojke koje nose vintage komade su nam modna inspiracija
Insta djevojke koje nose vintage komade su nam modna inspiracija

Insta djevojke koje nose vintage komade
su nam modna inspiracija

Moda je fluidna i brzo se mijenja, a samim tim i naš stil je podložan utjecaju trendova. High street brendovi izbacuju nove kolekcije na tjednoj bazi i to dovodi do svojevrsnog zasićenja u kojem svi izgledaju isto. Osim toga, takav način proizvodnje tekstila je izuzetno štetan za okoliš i ostavlja dugoročne posljednice u svakom smislu. Stoga je pravo vrijeme da rekreirate svoj stil i kombinirate vintage komade s novim.

Danas postoje brojne second hand platforme poput Vestiaire, ali i odličnih trgovina u kojima možete pronaći kultne dizajnerske komade po vrlo pristupačnim cijenama. Tako gradite specifičan stil, ulažete u posebne i vječne komade, a ne trošite puno novca. Kako su Francuskinje žene s izrazito specifičnim modnim izričajem, izabrali smo Insta djevojke koje vješto kombiniraju vintage komade.

Vintage komadi će osvježiti vašu garderobu na pravi način

Vintage komadi su svježi, kvalitetnog dizajna i osvježit će vašu garderobu na pravi način. Osobito nam se sviđaju vintage modni detalji poput svilenih marama ili mini torbica koji će svaku kombinaciju učiniti posebnom. Kako su Francuskinje ikone stila i imaju posebnu estetiku, njih smo izabrali kao inspiraciju za kreiranje vintage kombinacija.

One se vode onom ‘manje je više’, ali i udobnošću. Smatraju kako se svaka žena treba dobro osjećati u vlastitoj koži i njegovati opušten i specifičan stil. Kada izgradite takav modni izričaj s ključnim komadima uvijek ćete izgledati dotjerani pa čak i kada ste casual odjeveni. Elegantne jakne i čizme, bijele bluze, duge crne haljine samo su neki od komada koje ove žene biraju kao ključne komade. Kada imate takve odjevne predmete jednostavno vam je graditi ostatak modne priče i za svaki dan se brzo dotjerate. Imati stila značilo bi vješto koketirati s modom i slagati outfite koji imaju modnu priču. Stoga se u nastavku inspirirajte na pravi način i odlutajte na pariške ulice mode i stila.

 

Učitati još
Zatvori