Velvet ribbon – novi hit model najdražih UGGsica

Velvet ribbon – novi hit
model najdražih UGGsica

Jesenska sezona bliži se svom kraju, a s njome i kulminacija jesensko-zimskih kolekcija koje nam predstavljaju poznati modni brendovi. Obožavateljice UGG čizmica ove će jeseni (i zime) doći na svoje, jer ovo omiljeno modno ime pripremilo je pregršt uzbudljivih UGG modela za najhladnije dane. Uz postojeće stilove i UGG klasike koji se ponavljaju iz sezone u sezonu, svaki tjedan upoznajemo se i s novitetima, a UGG na svojim stranicama u prvi plan stavlja svoj novi bestseller: BAILEY BOW VELVET RIBBON BOOT.

Novo ruho slavnih Bailey Bow čizmica

UGGsice s mašnom već su godinama među najpopularnijim stilovima brenda, a da se njihova vladavina nastavlja i dalje, dao nam je naslutiti i sami brend, koji je kao ove sezone najprodavaniji stil istaknuo novo ruho slavnih Bailey Bow čizmica.

I dok su one u prošlosti dolazile sa satenskom mašnom, ove jeseni i zime dobivaju atraktivan update i novo, baršunasto ruho, a prodaju se pod nazivom BAILEY BOW VELVET RIBBON BOOT.

Mašnice od baršuna mali su twist na klasičnom modelu UGGsica koji je po svemu sudeći oduševio kupce, a ako se sviđaju i vama, pronađite ih u europskom webshopu brenda koji ih nudi u tri boje: sivoj, smeđoj i crnoj.

Foto: Instagram, UGG

Učitati još
Zatvori