Veliki ljetni trend: slip suknja

Veliki ljetni trend:
slip suknja

A post shared by Marie von Behrens (@mvb) on

Proteklih nekoliko ljetnih sezona, izvučena iz naftalina 90-ih, u prvi je plan stigla slip haljina. Oduševljeno smo je nosili na sve moguće načine, uživajući u prozračnosti laganog materijala i tankih bretelica koji jedva da su nas dodirivali u vrućim danima. No, kako to obično biva, slip haljine su polako izgurali neki drugi modeli najdražeg ljetnog odjevnog komada koji su ispunili police trgovina i trendovi su krenuli u novom smjeru.

A post shared by ANINE BING (@aninebing) on

Slip suknja vratila se iz 90-ih

Kako na slip model ipak ne bi zaboravili, pojavio se u drugačijem obliku, ušuljao se u ormare i postao najvrući hit ljeta 2018. Radi se, naravno, o slip suknji koja je donijela još raznovrsnije lagane ljetne kombinacije i s kojom ćemo bez sumnje ušetati u jesen. Ovaj lepršavi model svoje korijene također vuče iz 90-ih, kada su ga na crvenom tepihu popularizirale glumice poput Gwyneth Paltrow i Winone Ryder ili modeli poput Kate Moss, a ovih dana su street style kombinacije bez njega nezamislive.

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

Veliku ulogu u povratku slip suknje u naše ormare imao je brend Realisation Par čiji je model The Naomi leopard uzorka sasvim neočekivano pokorio Instagram. Čini se kao da ga imaju apsolutno svi – konstantno je rasprodan, zbog čega je brend lansirao tri nova uzorka kako bi zadovoljio glad modnih znalaca. No slip suknja može se pronaći i u ponudi drugih poznatih imena, izdvojili smo u nastavku 20 trendi opcija.

Najčešće se radi o midi satenskim modelima koje karakterizira pad niz bokove te lagano širenje oko koljena. Bez pasice i nepotrebnih načina kopčanja savršeno prianja uz tijelo i može se kombinirati uz majice bez rukava, T-shirtice ili košulje. Kad zahladi odlično izgleda uz lagano pletivo ili čak sweatshirt, a popularnost modela donijela je i neke njegove varijacije pa tako pronalazimo i mini slip suknje, modele s volanima, asimetrične modele, one s prorezom i slično. Pogledajte ih sve u nastavku…

Topshop

& Other Stories

Raey (matchesfashion.com)

Anine Bing

& Other Stories

Reformation

Topshop

Topshop

Reformation

Reformation

Raey (matchesfashion.com)

Massimo Dutti

Anine Bing

Vince (netaporter.com)

Raey (matchesfashion.com)

Georgia Alice (netaporter.com)

Vince (intermix.com)

Realisation Par

Realisation Par

Realisation Par

Preporuka

Zatvori