Veliki ljetni trend: slip suknja

Veliki ljetni trend: slip suknja

A post shared by Marie von Behrens (@mvb) on

Proteklih nekoliko ljetnih sezona, izvučena iz naftalina 90-ih, u prvi je plan stigla slip haljina. Oduševljeno smo je nosili na sve moguće načine, uživajući u prozračnosti laganog materijala i tankih bretelica koji jedva da su nas dodirivali u vrućim danima. No, kako to obično biva, slip haljine su polako izgurali neki drugi modeli najdražeg ljetnog odjevnog komada koji su ispunili police trgovina i trendovi su krenuli u novom smjeru.

A post shared by ANINE BING (@aninebing) on

Slip suknja vratila se iz 90-ih

Kako na slip model ipak ne bi zaboravili, pojavio se u drugačijem obliku, ušuljao se u ormare i postao najvrući hit ljeta 2018. Radi se, naravno, o slip suknji koja je donijela još raznovrsnije lagane ljetne kombinacije i s kojom ćemo bez sumnje ušetati u jesen. Ovaj lepršavi model svoje korijene također vuče iz 90-ih, kada su ga na crvenom tepihu popularizirale glumice poput Gwyneth Paltrow i Winone Ryder ili modeli poput Kate Moss, a ovih dana su street style kombinacije bez njega nezamislive.

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

Veliku ulogu u povratku slip suknje u naše ormare imao je brend Realisation Par čiji je model The Naomi leopard uzorka sasvim neočekivano pokorio Instagram. Čini se kao da ga imaju apsolutno svi – konstantno je rasprodan, zbog čega je brend lansirao tri nova uzorka kako bi zadovoljio glad modnih znalaca. No slip suknja može se pronaći i u ponudi drugih poznatih imena, izdvojili smo u nastavku 20 trendi opcija.

Najčešće se radi o midi satenskim modelima koje karakterizira pad niz bokove te lagano širenje oko koljena. Bez pasice i nepotrebnih načina kopčanja savršeno prianja uz tijelo i može se kombinirati uz majice bez rukava, T-shirtice ili košulje. Kad zahladi odlično izgleda uz lagano pletivo ili čak sweatshirt, a popularnost modela donijela je i neke njegove varijacije pa tako pronalazimo i mini slip suknje, modele s volanima, asimetrične modele, one s prorezom i slično. Pogledajte ih sve u nastavku…

Topshop

& Other Stories

Raey (matchesfashion.com)

Anine Bing

& Other Stories

Reformation

Topshop

Topshop

Reformation

Reformation

Raey (matchesfashion.com)

Massimo Dutti

Anine Bing

Vince (netaporter.com)

Raey (matchesfashion.com)

Georgia Alice (netaporter.com)

Vince (intermix.com)

Realisation Par

Realisation Par

Realisation Par

Učitati još
Zatvori