Mali povratak velike torbe – donosimo najbolje modele

Mali povratak velike torbe –
donosimo najbolje modele

tineandreaa
@tineandreaa

Prvi jesenski dani označili su početak velike transformacije modnog svijeta i našeg ormara u čijem će se središtu sada naći neki novi trendovi i favoriti. Ipak, uz najpoželjnije nijanse sezone, raskošne uzorke, neočekivane pomak u krojevima koji će u trenu osvježiti jesenski look, u svakoj garderobi svoje mjesto još uvijek će pronaći svi oni jednostavni i svestrani odjevni komadi i modni dodaci koji će još jednom odigrati glavne uloge u kreiranju svakodnevnih kombinacija.

Kao jedan od ključnih modela bez sumnje će se istaknuti dnevna torba – nezaobilazni modni dodatak za kojim će posegnuti baš svaki dan. Savršena torba za svaki dan istovremeno je elegantna i efektna, jednostavna i svestrana te, ono najvažnije, dovoljno prostrana da u nju stanu baš sve važne stvari koje trebamo i ne tako važne sitnice koje uvijek želimo imati nadohvat ruke.

Sezane

VELIKI POVRATAK VELIKE TORBE

Iako su male torbe i praktični modeli srednje veličine oni koji posljednjih sezona plijene najviše pažnje u modnom svijetu, velike torbe još uvijek su jedan od najpopularnijih modnih dodataka. S bezbroj različitih stvari koje nam trebaju svaki dan, za mnoge žene velika torba je jedini izbor.

Modne kuće, dizajneri i high street brendovi ove su sezone najavili povratak velikih torbi i jednostavnim modelima dali trendi pomak i privlačan izgled zbog kojeg ćemo ih nositi čak i kada nam neće trebati njihova prostranost. Uz modele iz aktualnih kolekcija koje već možemo dodati svojoj kolekciji i garderobi, tjedni mode u najvećim svjetskim prijestolnicama mode najavili su nastavak trenda i u sljedećoj proljetno/ljetnoj sezoni.

@darjabarannik

Među najpoželjnijim torbama, ali i modnim dodacima općenito za jesen i zimu istaknule su se velike torbe u crnoj boji te nijansama smeđe, bež i zelene boje. Uz neutralne i zemljane tonove, trendi modele velikih torbi za aktualnu sezonu ukrasili su i efektni metalni detalji. U nastavku pronađite svoj favorit!

Proenza Schouler
Mango
Zara
Massimo Dutti
Valentino
Sezane
COS
Stand Studio
Burberry
Little Liffner
Staud
Massimo Dutti
Bottega Veneta
Mona
Mango
Zara
Khaite
See by Chloe
Zara
Sezane
Mona
Loewe
Victoria Beckham
Naturae Sacra
Stella McCartney
Loewe
COS
Sezane
Mona
COS
COS
Zara
Zara

Foto: Instagram, COS, Mango, Massimo Dutti, Mona, Net-a-porter, Sezane, Zara

Učitati još
Zatvori