Tenisice za koje znaju samo kulerice

Tenisice za koje znaju samo kulerice

A post shared by Weiwei (@stylebyweiwei) on

Otkako smo svesrdno prigrlili trend tenisica kao omiljenog komada obuće u gotovo svim prilikama, među najpopularnijim modelima počeli su se izmjenjivati oni sportskih divova. Nike, adidas, Puma, Reebok… svima su prioritet postali revivali starih klasika ili nove ideje s kojima bi s trona mogli maknuti već ustaljene vizure. I publika je to s oduševljenjem prihvatila, no ostalo je vrlo malo prostora za druge brendove da se pozicioniraju na toj mainstream sceni.

Ali zato su neki, poput brenda koji ćete danas upoznati, svoju poziciju spremno utvrdili među pravim znalcima. Tražite li brend koji će prepoznati samo kuleri, onda je to definitivno Veja.

A post shared by Trait Store (@traitstore) on

Veja

Veja se ne oglašava, posluje isključivo prema etičkim načelima proizvodnje i svoje carstvo tenisica gradi na ekološkim principima. Svi materijali korišteni u izradi ovih tenisica su organski, od gume iz amazonske prašume, preko reciklirane plastike do pamuka iz Brazila. I taj im je pristup priskrbio zvjezdane obožavatelje koji su spontano širili glas o brendu – Emmu Watson, Marion Cotillard, Charlotte Gainsbourg, Davida Beckhama i druge. Kada su se 2017. pojavile na Net-a-Porteru u samo tjedan dana su postale drugi najprodavaniji proizvod na stranici, no i dalje je jasno kako Veju biraju samo modni insajderi.

Prvi puta su se na tržištu pojavili 2005. godine zahvaljujući francuskim osnivačima Sébastienu Koppu i Françoisu Morillionu, a otada su lansirali sveukupno 19 modela. Najpopularniji su oni klasični, uglavnom u bijeloj boji, s istaknutim slovom V sa strana. Osim modela na vezanje, u ponudi su i modeli na čičak, što je posljednjih godina postalo posebno trendi, a gotovo sve tenisice su unisex. Veja je u 13 godina postojanja ostvarila i brojne suradnje s umjetnicima i dizajnerima tako da njihovoj stranici zaista možete pronaći model po svojoj mjeri – od onih minimalističkih, do glomaznijih tenisica.

A post shared by Vivid Wu (@vivid) on

Kada se radi o brendovima sličnog renomea, obično i cijene krenu rasti u nebo, no to nije slučaj s Vejom tako da ćete klasične modele pronaći po zaista pristupačnim cijenama. I što je najbolje – brend dostavlja u Hrvatsku. Proučite sve na službenoj Veja stranici.

A post shared by Trait Store (@traitstore) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori