Zarin sestrinski brend koji volimo više od Zare ima odlične ‘Special Prices’ modele

Zarin sestrinski brend koji volimo više od Zare ima odlične ‘Special Prices’ modele

Na samom početku, Uterqüe se istaknuo kao sestrinski brend Zare. Ipak, nekoliko kolekcija bilo je dovoljno da kombinacijom odličnog dizajna i materijala kvalitetnijih od onih koje smo navikli viđati na high streetu, ali još uvijek relativno pristupačnim cijenama osvojio popularne it djevojke. Promišljeni dizajn ono je što Uterqüe zasigurno ističe u high street gomili.

Iz sezone u sezonu, Uterqüe donosi odlične modne kolekcije koje okupljaju najpoželjnije modne trendove i klasike u odjevnim komadima i modnim dodacima s neočekivanim pomakom i efektnim izgledom koje ćete obožavati nositi. Uz odličnu proljetnu kolekciju, Uterqüe je svojoj ponudi dodao još jedan razlog zbog kojeg ćete ovih dana poželjeti zaviriti u njegov online shop – Special Prices kategoriju.

Odlični Uterqüe modeli po posebnim cijenama

High street brendovi navikli su nas na trendi odjeću po pristupačnim cijenama. Ipak, s godinama i cijene u high street svijetu poraslu, zbog čega se otvorilo mjesto za novu kategoriju – ‘Special Prices’. Unutar ‘Special Prices’ kategorije krije se kolekcija koja donosi izabrane odjevne komade i modne dodatke koji stvaraju zaokruženu modnu priču za svaku sezonu, no za razliku od glavnih kolekcija, njihovi komadi nose niže cijene.

Uterqüe je danas prepoznat kao odličan brend, no njegovi modeli dolaze s cijenama višim od high street cijena na koje smo navikli i koje si široka publika može priuštiti. Upravo je to razlog zbog čega će njegova ‘Special Prices’ kategorija izazvati još veće oduševljenje brojnih obožavatelja mode koji traže spoj trendova i kvalitete.

Od trendi modela od kože do modnih dodataka za svaki dan, u nastavku otkrijte naše favorite, a sve modele možete pronaći i kupiti na uterque.com.

Foto: Uterqüe

Učitati još
Zatvori