Zaželjele smo se efektnih komada koji plijene poglede i komplimente, a u ovoj kolekciji smo ih i pronašle

Zaželjele smo se efektnih komada koji plijene poglede i komplimente, a u ovoj kolekciji smo ih i pronašle

Nakon godine dana koju smo provele u trenirkama, pletenim kompletima, pidžamama i loungewear komadima koji su pružali potpunu udobnost u trenucima provedenima kod kuće, ovog ožujka imamo jedno sasvim novo modno raspoloženje. Zaželjele smo se ‘starog normalnog’ kada je o našoj garderobi riječ, kao i svih onih shopping ulova koji u nama izazovu nalet uzbuđenja.

Sigurno su i vama poznati takvi komadi, oni zbog kojih srce zatitra brže, koji ‘pričaju pet svjetskih jezika’ i koji pri svakom pokazivanju u javnosti privlače poglede i izazivaju komplimente. Planirajući shopping za proljeće, u potrazi smo za upravo tim komadima, za koje ćemo znati da su vrijedni investicije i koji će našu postojeću garderobu dovesti na viši nivo, pružajući joj toliko potrebno osvježenje.

Ako ste na sličnoj valnoj duljini, ili pak identičnoj, možemo vam reći kako je Uterque upravo dobio jednu od najboljih proljetnih kolekcija koje smo dosad vidjele.

Zarin sestrinski brend ponovno briljira ponudom za proljeće

Uterque je kroz godine postao poznat kao modni brend koji pripada kategoriji high streeta, no donosi bitno promišljeniji dizajn i kvalitetnije materijale.

Ista filozofija vrijedi i u kolekciji za proljeće 2021., u kojoj Uterque kao jedan od rijetkih modnih brendova ove sezone napušta zonu komfora i predstavlja atraktivne odjevne komade s pomakom, vodeći se mišlju da ako već planiramo investirati u novo žensko odijelo, neka ono bude upečatljivo i karirano, da ako planiramo nabaviti novi kombinezon, neka on bude u efektnoj boji i uzorku, i ako planiramo kupovinu novog elegantnog para hlača, neka on bude statement prizvuka. Favorite iz najnovije kolekcije donosimo vam u nastavku!

Foto: Uterque

Preporuka

Zatvori