Odlična high street kolekcija cipela u kojima ćemo zakoračiti u jesen

Odlična high street kolekcija cipela u
kojima ćemo zakoračiti u jesen

Prve jesenske kolekcije donijele su bezbroj novih trendova i istaknule komade koji će obilježiti sezonu. Uz najpoželjnije odjevne komade koji će biti početak naše jesenske garderobe, cipele su bez sumnje modni dodatak koji se našao u središtu trendova i visoko na listi komada koje ćemo prve dodati u svoju garderobu za novu sezonu i koji će obilježiti prve jesenske kombinacije. Savršenu kolekciju cipela koja donosi baš svaki model koji možemo poželjeti u svojoj jesenskoj kolekciji.

ODLIČNE UTERQÜE CIPELE ZA JESEN 2018.

Među high street kolekcijama za jesen 2018. godine, brend Uterqüe još jednom se istaknuo pomno kuriranom kolekcijom onih ključnih jesenskih komada i trendova. Uz prve pletene modele, elegatne bluze i neutralnu paletu boja koju dodatno oživljavaju modeli u jarkim tonovima crvene i pastelnim nijansama plave boje, Uterqüe kolekcije istaknula je i savršene modele cipela koje ćemo nositi tijekom jesenskih dana.

Jesenski modeli cipela istaknuli su se kao glavna zvijezda najnovije Uterqüe kolekcije. Od jednostavnih modela slingback cipela sudobnom potpeticom za kojima ćemo posezati svakodnevno preko modela ukrašenih trendi detaljima do prvih čizama koje uz najpopularnije modele do gležnja ističu i čizme do koljena kao trendi model koji će obilježiti sezonu, Uterqüe kolekcija donosi baš svaki model koji možete poželjeti u svojoj jesenskoj garderobi, u ležernim, poslovnim i večernjim kombinacijama.

Modele u kojima ćemo zakoračiti u novu sezonu i nositi sve od prvih zimskih dana ili čak i tijekom zimske sezone izdvojili smo u nastavku.

Foto: Uterqüe

 

Učitati još
Zatvori