Što bi ove jeseni odjenula poznata francuska ikona, otkriva nam upravo ova kolekcija

Što bi ove jeseni odjenula poznata francuska ikona, otkriva nam upravo ova kolekcija

Ines de la Fressange u novoj Uniqlo kolekciji

Kada razmišljamo o suvremenim ikonama francuskog stila, nemoguće je ne spomenuti se Ines de la Fressange, Francuskinje koja je kao mlada djevojka započela s modelingom i u kratkom se roku etablirala kao jedan od top modela modernog doba. U svojoj karijeri, prehodala je kilometre modnih pista i bila zaštitno lice brojnih dizajnerskih kuća, a nakon tog vrhunca modeling karijere izgradila je vlastiti brend i imidž ultimativne francuske ikone stila.

Danas je Ines sinonim za francuski chic i dozu istog svake nam sezone ‘servira’ u svojoj suradnji s japanskim brendom Uniqlo. Ova suradnja traje već godinama, što samo govori u prilog tome koliko je uspješna te koliko se modne lekcije od Ines de la Fressange dobro usvajaju u svijetu.

Uniqlo x Ines de la Fressange kolekcija za jesen 2021.

Sada je došao red na predstavljanje novog poglavlja u ovoj dugogodišnjoj suradnji, a to je kolekcija za hladnije dane, namijenjena jeseni 2021.

Ona još jednom u prvi plan stavlja Inesine vrijednosti kada je riječ o dizajnu odjeće: lijep i ineligentan kroj, udobnost i bezvremenski karakter. Ines želi da se u ovim komadima svaka žena osjeća dobro i izgleda lijepo, ali i da se ovi komadi u njenoj garderobi zadrže dugo vremena. Od kaputa do chic odijela, u nastavku pogledajte kolekciju, a još bolje ju istražite na linku. Komadi su dobra i kvalitetna baza za svaki jesenski ormar, a cijene su relativno pristupačne.

Foto: Uniqlo

Preporuka

Zatvori