Modni TikTok hack: Kako visoke UGG čizme pretvoriti u niske
Modni TikTok hack: Kako visoke UGG čizme pretvoriti u niske

Modni TikTok hack: Kako visoke UGG
čizme pretvoriti u niske

UGG čizme vratile su se u fokus prije nekoliko godina, a ovaj put najviše se traže kratki modeli.

Dok su se dvijetisućitih godina visoke UGG čizme modela nosile uz minice, skinny jeans ili baršunaste trenirke, kraći modeli bolje pristaju uz hlače širih nogavica kakve se nose danas pa ne čudi što ih gen-Z preferira.

Dodatna je prednost što kraće UGG čizme noge vizualno čine duljim, za razliku od klasičnih čizmica koje sežu do polovice lista. S platformom ili bez – niske UGG čizme apsolutni su hit.

Najpoželjnije no često – rasprodane

Povratak velikog trenda dvijetisućitih sa sobom je donio i pomamu za kratkim modelima UGG čizmica koje su na službenoj stranici tog australsko brenda često rasprodane. Tu u pomoć priskaču influenceri s Tik-Toka i DIY ideja koja je tom društvenom mrežom krenula cirkulirati 2022. godine.

Revamp UGG čizmica uz škare i dobru šivaću mašinu

Tik-Tokeri su otkrili da se visoke čizme modela UGG Classic bez puno muke mogu odrezati na željenu duljinu, a zatim diskretno porubiti, uz malo pažnje i dobru šivaću mašinu.

Ako niste previše spretni s iglom i škarama, predlažemo da ovaj pothvat prepustite svom kvartovskom postolaru koji će u kratkom roku i bez puno problema visoke Uggsice koje ste nosili prije desetak godina pretvoriti u niski model.

Modna reciklaža uvijek je dobrodošla

Od originalnog niskog modela vaše će se odrezane UGG čizme razlikovati samo po tome što sa stražnje strane neće imati vrpcu koja pomaže pri obuvanju.

Nemojte brinuti hoće li netko primijetiti da ste sami skratili svoje čizmice. Modna reciklaža poželjnija je no ikad, a pretvaranje odjevnih komada koji vam stoje u ormaru u nešto nosivo – mudar i odgovoran potez.

Učitati još
Zatvori