U novom hit street style izdanju Katie Holmes nosi Mango trenirku

U novom hit street style izdanju Katie
Holmes nosi Mango trenirku

Street style dominacija Katie Holmes se nastavlja. Gotovo da i nema outfita koji ne obiđe stranice modnih i lifestyle magazina, no neki se posebno istaknu i čini se da o njima svi pričaju. Među njima je svakako bio onaj u Khaite kardiganu i grudnjaku od kašmira kojeg je vrlo brzo u sličnom izdanju lansirala i Zara, a sada je u igri još jedan high street brend koji se direktno veže uz glumicu.

Pletena Mango trenirka

Naime, u nedavnoj šetnji njujorškim ulicama, Katie je prošetala u Mango trenirci iz najnovije jesenske kolekcije. Glumica koja je sad pod još budnijim okom paparazza otkad je poznato da je u novoj vezi, ulovljena je u šetnji sa svojim odabranikom, slavnim njujorškim chefom Emiliom Vitolom Jr.-om, u off-duty kombinaciji koja tako savršeno kombinira opuštene i poslovne elemente. I sve trendove sezone.

Trenirka je sve zastupljeniji komad u svim kolekcijama brendova. Potaknuto je to epidemiološkom situacijom na globalnoj sceni i činjenicom da mnogi rade od kuće te je kućna trenirka dobila svoj ulični fashion moment i postala najkul komad za jesenske dane – pogotovo ako je dio seta.

Pletena Mango trenirka visokog struka koju je odabrala Katie dolazi u bež varijanti, a glumica ju je iskombinirala s bijelim T-shirtom, blejzerom i tenisicama. Trenirku je nonšalantno utaknula u čarape, a preko ramena prebacila crnu bucket torbu te definitivno dokazala da su trenirke dočekale svoj trenutak.

Foto: Profimedia, Mango

Učitati još
Zatvori