Najljepše tunike za vikend na plaži

Najljepše tunike za vikend na plaži

Sezona godišnjih odmora je počela, a nakon što smo odlučili gdje ćemo ju provesti, vrijeme da je počnemo razmišljati o garderobi koju ćemo ponijeti sa sobom. Veličina kovčega odredit će koliko raskošna naša garderoba za godišnji odmor može biti, no čak i u najmanjem kovčegu ima prostora za modnu zaigranost i savršeni ljetni look. Kako ga postići? Uz pomoć onih nekoliko ključnih svestranih ljetnih modela koje ćemo nositi na plažu, ali koji će se lako transformirati u gradski ili večernji look.

Među najboljim odjevnim komadima koje možete odabrati za godišnji odmor na morskoj obali i ove će se godine istaknuti tunike i kaftani od laganih i prozračnih materijala koje ćemo prebaciti preko kupaćih kostima. Osim što ćemo se u njima osjećati ugodno čak i za najvećih ljetnih vrućina, lagane tunike i kaftani u jednom komadu donose efektni ljetni look za plažu, ali i za opuštenu šetnju gradom i ležerni ručak.

Tunike koje ćemo prebaciti preko kupaćeg kostima

Kupaći kostimi bit će zvijezda svake garderobe za godišnji odmor, no među njezinim ključnim odjevnim komadima istaknut će se i lagani ljetni komadi koje ćemo prebaciti preko badića. Tunike i kaftani i ove će tople sezone biti savršeni izbor što su potvrdile i kolekcije poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova. U bezbroj različitih modela, najlaganijim materijalima, s naglaskom na neutralne nijanse, ali i dodatkom najraskošnijih tonova i uzoraka, ljetne tunike i kaftani izgledaju bolje no ikad. Sve što će vam trebati uz njih je udoban par sandala i šarmantna torba za plažu.

Od high enda do high street, u nastavku donosimo najdivnije modele koje ovog ljeta možete prebaciti preko kupaćeg kostima za savršeni ljetni look za plažu.

H&M
H&M
Oysho
Oysho
Su Paris
H&M
Tory Burch
H&M
Oysho
Skin
Pippa Holt
Missoni
Oysho
H&M
Camille
Yvonne S
H&M

Foto: Instagram, H&M, Net-a-porter, Oysho

Učitati još
Zatvori