Tunike koje ćemo nositi i na hlače i na tajice i na trenirku

Tunike koje ćemo nositi i na hlače i
na tajice i na trenirku

Hladni jesenski i zimski dani su ispred nas. Modne kuće, dizajneri i brendovi već se predstavili svoje najtoplije modele i donijeli nekoliko neočekivanih iznenađenja u kojima ćemo pronaći efektne komade uz koje ćemo zagrijati i začiniti svoj ormar i look za hladnu sezonu . Uz raskošnu paletu koja je u središte modnog svijeta vratila zagasite tonove i boje dragulja, najnovije kolekcije donijele su i nekoliko novih it komada među kojima su svoje mjesto pronašle i tunike.

I ove sezone nosimo tunike

Nakon što su se početkom 2000ih našle na vrhuncu svoje popularnost i istaknule kao jedan od najpoželjnijih i najpopularnijih komada koje smo nosili u kombinaciji s tajicama i balerinkama, posljednjih nekoliko godina tunike su bile rijetko viđeni komad u kolekcijama kako high end, tako i high street brendova. Veliki povratak tunika na modnu scenu desio se još prošlog proljeća kada su novi modeli ponovno osvojili modni svijet. S ležernim karakterom i elegantnim izgledom, u klasičnim krojevima i ležernom izdanju, tunike ćemo nositi i ove sezone, a jesenske kolekcije i prvi zimski modeli dokazali su da će izgledati bolje no ikad i nuditi bezbroj odličnih kombinacija.

H&M

Najljepši jesenski i zimski modeli

Novi modeli tunika smjestili su se između raskošnih topova i ženstvenih haljina. Od klasičnih oversized košulja koje ćemo nositi kao dio jednostavnih dnevnih kombinacija preko ugodnih sweatshirt modela koji će biti naš favorit za kućni i vikend look do pletenih modela koji će se istaknuti raskošnom teksturom i asimetričnim siluetama, od crne i bijele boje do zemljanih tonova i nekoliko svježih pastelnih nijansi – tunike se ove sezone vraćaju među najpoželjnije komade sezone u bezbroj različitih izdanja.

Osim novih modela, hladni dani donose i nove kombinacije s tunikom u glavnoj ulozi. Nosit ćemo ih u kombinaciji s tajicama i trenirkama, trapericama i poslovnim hlačama, kožnim hlačama i hlačama od samta. Neke od modela spojit ćemo čak i sa suknjama i haljinama kako bismo stvorili zanimljivu igru krojeva i silueta te postigli jako efektni i trendi, a istovremeno ugodan za nošenje look.

Najbolje modele tunika za hladnu sezonu pronašli smo u aktualnim kolekcijama i izdvojili u nastavku.

Zara
H&M
CO
H&M
Aaizel
Nanushka
Deveaux
Ann Demeulemeester
COS
Zara
Anderson Bell
Zara
H&M
Arket
Staud
H&M
Arket
Zara
COS
H&M
H&M
COS
H&M
Zara

Foto: Instagram, Arket, COS, H&M, Net-a-porter, Zara

Učitati još
Zatvori