Trudnički stil: Anita Dujić i njezin cool modni izričaj
Trudnički stil: Anita Dujić i njezin cool modni izričaj

Trudnički stil: Anita Dujić i
njezin cool modni izričaj

Trudnički modni stil nije lako kreirati i često svjedočimo izjavama kako se u tom životnom razdoblju ne trebamo brinuti oko istog. No, ako nas moda veseli i predstavlja nam zadovoljstvo, zašto odustati od toga samo zato što nemamo dovoljno izbora odjeće.

Danas postoje razni web shopovi s odličnim izborom stylish komada za trudnice, a u prilog nam ide i oversized moda. Kako bismo vas potaknuli na maštovite kreacije u trudnoći, odlučili smo istaknuti stil naše manekenke, Influencerice i dizajnerice nakita Juno, Anite Dujić.

Trudnički stil – minimalizam s pomakom

Anita Dujić je u trudnoći ostala vjerna minimalističkom stilu koji je donekle prilagođen životnoj situaciji. Uvijek je bila poznata po savršenom basic modnom izričaju koji je jednostavan, ali ga nije lako kreirati. Da biste bili primijećeni u jednostavnim kombinacijama, potrebno se puno igrati modom i koketirati s određenim modnim detaljima. Anita obično bira zagasite i neutralne boje te kombinira skinny i oversized krojeve.

Osim toga, primijetili smo kako se na svoj način poigrala i novim trendom trapera na traper te tako kreirala stylish kombinaciju. Stil je u jednostavnosti i modnim odabirima u kojima se osjećate ugodno jer je na kraju dana to zaista najvažnije.

Iako nas na tjednoj bazi bombardiraju novim modnim trendovima, da biste izgradili osobni modni izričaj morate se dobro osjećati u onom što nosite. Stoga, ne trebate se odreći mode zbog trudnoće nego prilagoditi komade trenutnom stanju i igrati se krojevima i materijalima kao što to jako dobro radi Anita. Najbolji miks je trendi komad u sinergiji sa statement komadom i modnim detaljem koji će kombinaciji dati ‘ono nešto’.

Učitati još
Zatvori