Tri odjevna predmeta koja ove sezone morate imati u ormaru

Tri odjevna predmeta koja ove sezone
morate imati u ormaru

Modna jesen ove sezone objedinjuje ozbiljnost i profinjenost, a najveći naglasak stavlja na eleganciju i kvalitetu – dva glavna standarda koja treba slijediti pri odabiru odjeće. Kvalitetne i fine tkanine su bitne zbog udobnosti i trajnosti, a kvalitetna izrada doprinosi boljem vizualnom dojmu.

Bez obzira koji modni stil preferirate, ako želite izgledati besprijekorno, u ormaru biste trebali imati ova tri komada odjeće:

  1. Savršeni sako za razne kombinacije

Savršeni sako je “must have“ i uvijek siguran odabir s kojim nećete pogriješiti. Kao mala crna haljina. Možete ga kombinirati uz sve i uvijek izgledati profinjeno i uglađeno. Kvalitetan sako možete odjenuti na hlače, traperice, suknju, haljinu – kombinacije su neograničene!

  1. Odijelo koje će vam stajati kao saliveno

Muška odijela odaju dojam samopouzdanja i profesionalnosti, a nosiva su neovisno o poslovnim prigodama. U svijetu mode sve su popularnija i poželjnija ženska odijela i postaju jedan od bezvremenskih komada odjeće koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru.

  1. Dobar kaput kojim ćete zaokružiti svoj stil

Jedna od boljih investicija, koja se isplati u periodu jeseni i zime, je upravo kvalitetan kaput.

Varteks kolekcija za jesen/zimu 2018./2019.

Modna i tekstilna kompanija Varteks predstavila je novu kolekciju za aktualnu sezonu jesen/zima 2018./2019. Poseban naglasak stavljen je na muško i žensko poslovno odijevanje koje uključuje muška odijela i kapute, te klasičnu eleganciju i kapute za žene. Nova kolekcija u velikoj je mjeri posvećena mlađim poslovnim ljudima koji drže do stila i cijene visoku razinu kvalitete.

Iza ovog imena stoji tradicija, iskustvo i kvaliteta u izradi odjeće. U 100 godina postojanja Varteks je proizveo više od 100 milijuna odijela, što potvrđuje dosljednost kvaliteti.

Jeste li znali da je za izradu jednog kvalitetnog Varteksovog odijela, kroz proces krojenja, šivanja, dorade i glačanja, potrebno napraviti oko 190 operacija? Uz kvalitetnu obradu, pojedine tkanine od 100 % vune imaju efekt “natural stretch“, što znači da su elastične i rastezljive, a ujedno su i otporne na gužvanje.

Varteks koristi najfinije tkanine, od najboljih talijanskih brendova kao što su Marzotto i Angelico, koje su dezenom i bojama prilagođene trendovima sezone. Uz to, brend je  posvećen i različitim figurama ljudi, kako bi svatko mogao pronaći proizvod koji mu odgovara. Tako se odijela proizvode u tri odgovarajuća fita: fashion fit-slim, business fit-regular te comfort fit, a krojevi pokrivaju razne oblike tijela od srednjeg, visokog, niskog te punog stasa, pa svatko prema svojoj figuri može odabrati idealno odijelo.

Posjetite neko od Varteks prodajnih mjesta ili provjerite webshop putem kojeg možete brže pronaći i jednostavnije kupiti kvalitetni željeni odjevni predmet.
Učitati još
Zatvori