Trendi modeli torbi koji su obilježile 2023. godinu
Trendi modeli torbi koji su obilježile 2023. godinu

Trendi modeli torbi koji su
obilježile 2023. godinu

Kako smo ove godine svjedočili raznim trendovima, od onih koje ne razumijemo i odbijamo do nekih neočekivanih hitova koje trenutno nosimo, potrebna nam je bilježnica kako bismo ih sve zapamtili. E baš zato ćemo se mi u ovom članku fokusirati na pet najvećih trendova među torbicama. Kako su iz mini verzija prešle u oversized modele, kakvi detalji ih krase te koji kultni brendovi dominiraju modnom scenom, barem kada pričamo o torbama. Svi trendovi torbi iz godine 2023. se nalaze u nastavku.

1. Half-moon torbe

Torbe u obliku polumjeseca postale su hit u ovoj godini, a sudeći po onome što su dizajneri pokazali na modnim pistama, ovaj trend nastavlja se i u 2024. godini. Što znači da se u ove torbe ipak isplati ulagati jer nisu samo prolazni trend. Prvi model koji nam pada napamet u ovoj kategoriji je Jodie od Bottega Venete. Jodie je bez premca naš favorit i torba koju bismo rado u svojoj garderobi. Ipak, postoje i high street verzije half-moon torbi. Koje su to, saznajte niže.

Bottega Veneta
torba
Coperni
Polene
torba
Zara

2. Predimenzionirane torbe

Osim što je u trendu predimenzionirana odjeća, nose se i velike shopper torbe uz koje ste sigurni da vam sve stane. U modi će biti jednobojni modeli koji su lišeni svih detalja što je odlična vijest jer moći ćete ih lako kombinirati uz dnevne outfite.

Miu Miu
Valentino Garavani
Cos
Mango
torba
Zara
Zara

3. Clutch torbe

Torbe koje možemo kombinirati na dnevni look, ali koje isto tako izgledaju i dovoljno elegantno za večernju kombinaciju. Clutch torbe izrazito su zahvalan odabir upravo iz tog razloga. Zgodna je stvar što se osim ispod ruke i u ruci ove torbe mogu nositi preko tijela u kombinaciji s remenima koji često dolaze u kompletu. Manje ili veće, sve je to do vaših preferencija, ali znamo da ih nosimo u mekanim verzijama.

Zara
Zara
Zara
Zara

4. Detalji čine razliku

U vremenima koja slijede nosimo torbe koje imaju “wow” efekt i koje će odmah privući pažnju. Metalik trend nametnuo se već ove jeseni, a u tom tonu nastavljamo i dalje. Osim metalik momenta na torbama nosimo perje, aplikacije, šljokice i resice. Što god da odabrali važno je da je primjetno.

Nanushka
ARKET
ARKET
Zara
Zara
Zara
H&M

5. Klasični modeli s čistim linijama

Poslovne torbe s oštrim linijama u stilu aktovki nosit će se i sljedeće godine. Ovom viješću bit će oduševljene sve žene vjerne klasici i jednostavnim modelima bez suvišnih dodataka. Torba koja može s vama od jutra do mraka u zagasitim, ali i veselim proljetnim bojama bit će broj jedan. U nastavku pogledajte koje od njih možete nabaviti već sada.

Christian Louboutin
PRADA
torba
Zara
Mango
Mango
Mango
Mango

Foto: My Theresa, Zara, Mango, COS, ARKET, Polene,Nanushka, Max Mara Weekend, H&M, Prada

Učitati još
Zatvori