Trend ružnih tenisica se nastavlja – ovo je novi hit model

Trend ružnih tenisica se nastavlja
– ovo je novi hit model

Još prije nekoliko sezona, postalo je jasno kako su tenisice postale jedan veliki modni trend za sebe i kako su spremno počele konkurirati mnogo ženstvenijim stilovima cipela koje smo navikli nositi. Dašak urbane sportske mode unijele su u skoro svaki look i postale najbolje prijateljice našim haljinama, blejzerima i traperu. A taman kada smo pomislili kako trend nema više prostora za bujanje, s novom sezonom stigao je i novi modni trenutak – takozvani ‘ugly sneakers’ trend. Doslovno prevedene kao ružne tenisice, zavladale su street style scenom, a nakon Balenciage svoj hit model ovog proljeća ima i modna kuća Louis Vuitton. Njegovo ime je Archlight i šanse da ga niste zamijetili u street style izvještajima s netom završenog Tjedna mode u Parizu uistinu su minimalne.

Louis Vuitton Archlight tenisice

Sve trendseterice požurile su nabaviti Archlight tenisice i njima se pohvaliti na Instagramu pa nije trebalo dugo da na društvenim mrežama ponovno bude rođen modni trend koji će imati svjetsku publiku. Cijena ovog modela nije malena i kreće se oko 1.000 dolara, a riječ je o tenisicama koje dolaze iz Louis Vuitton kolekcije za proljeće/ljeto 2018., koja je izgrađena na ideji o pokretu i energiji.

Uzimajući u obzir da su moderne generacije stalno u pokretu i skoro nikad na miru, Louis Vuitton svojim je kupcima odlučio ponuditi tenisicu koja će spremno pratiti njihov užurbani tempo, a opet izgledati dovoljno upečatljivo da se za njom okreću glave. Sve blogerice koje su u Archlight tenisicama koračale Pariškim tjednom mode slažu se u jednom: ovo su jedne od najudobnijih tenisica sezone. Skulpturalni dizajnerski model sa zaobljenom petom koja formira slovo V na sredini tenisice ipak neće biti svima po ukusu, no kako ga nositi da izgleda cool, otkrijte u nastavku.

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori