Jedine traperice koji vam trebaju u zimskoj garderobi

Jedine traperice koji vam trebaju u
zimskoj garderobi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath) on

Garderoba za bilo koju sezonu nezamisliva je bez traperica. Iako svako godišnje doba možemo dočekati s novim trendom, traperice su vječne, bez obzira na trenutno najpopularnije modele. U odvojenom segmentu hlača one prolaze svoje mijene – mijenja se dužina, širina nogavica, popularna boja, detalji kao što su poderani dijelovi i visina struka, no bez njih nikako ne možemo.

Traperice visokog struka

I dok je prije nekoliko sezona to bilo apsolutno nezamislivo, morate priznati da sve izgleda bolje kada traperice imaju visok struk. Modeli se mijenjaju, od skinny jeansa, preko trapezica do mom jeansa, ali konstanta visokog struka ostaje jednako privlačna. Figura se izdužuje, a svakodnevni komad odjeće kao što su traperice, odjednom dobiva statement prizvuk i može postati ključni komad u kombinaciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CARMEN HAMILTON (@carmengracehamilton) on

Vjerojatno su za ovu zaluđenost visokim strukom opet krive Levisice, koje su doživjele pravi boom prije nekoliko godina i otad postale nezamjenjivi komad u garderobi. Pravi, kruti traper i model bez kompromisa, samo je inspirirao sve brendove oko sebe da ponudi svoju varijantu. Traperice kakve su se nosile nekad, u kombinaciji s valom popularnosti mom jeansa, preplavile su trgovine.

No što ako ipak niste uvjereni da ćete ovaj model moći isfurati? Visoki struk je, srećom, “prešao” i na skinny jeans, trapezice, šire modele ravnih nogavica, cigaret kroj i slično, gotovo da nema modela u kojem ne vodi glavnu riječ. I izgleda tako stylish, pa čak i u kombinaciji s najobičnijom T-shirticom i blejzerom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tonya Smith (@themoptop) on

Iako kod kupovine treba dobro paziti na model i vrstu trapera jer bi vas visoki struk mogao onemogućiti u dužem sjedenju – žene su ga zdušno prihvatile. U nastavku izdvajamo sve traperice visokog struka koje bi odmah ubacili i u svoj ormar.

Levi’s

Levi’s

Levi’s

Levi’s

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Diesel

Diesel

Pull & Bear

Pull & Bear

Pull & Bear

Pull & Bear

Pull & Bear

Pull & Bear

Current/Elliot

Balenciaga

Eckhaus Latta

GRLFRND

GRLFRND

Mother

Madewell

R13

Attico

Ganni

Foto: Levi’s, Diesel, Zara, Pull & Bear, Net a Porter

Preporuka

Zatvori