5 trendi modela traperica koje ćemo nositi od jutra do večeri

5 trendi modela traperica koje ćemo
nositi od jutra do večeri

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Kako je zima na zalasku, a proljeće nam se ubrzano približava, vrijeme je da okrenemo novu modnu stranicu unutar naše garderobe. Zimske favorite zamijenit će novi i uzbudljivi trendovi. Novi proljetni modeli naš look transformirat će uz pomoć novih silueta, boja i uzoraka koji istovremeno nose onaj prozračni karakter proljeća i utjelovljuju trenutna zbivanja na modnoj sceni. Iako su novi trendovi oni koji uvijek unose uzbuđenje u stvaranje garderobe i prvih kombinacija u sezoni, na početku svakog godišnjeg doba vraćamo se i onim svim poznatim elegantnim klasicima te najudobnijim basic komadima. Kao savršeni spoj jednostavnih linija, neutralnih boja i svestranog karaktera, basic komadi stvaraju savršeni početak svake garderobe u kojoj služe kao baza za kreiranje svakodnevnih kombinacija među kojima se kao apsolutni favorit ističu traper hlače.

U baš svakom ormaru nalazi se onaj jedan omiljeni par traper hlača. Jednostavne za kombiniranje i udobne za nošenje, traperice su jedan od ležernih klasika čija se svestranost uvukla u naše svakodnevne kombinacije. Iako smo ih donedavno povezivali s ležernim dnevnim kombinacijama, traperice su odavno prerasle granice ležerne garderobe. Nakon što su postale dio opuštenih večernjih kombinacija u kojima su svoj savršeni spoj pronašle u party topovima, traperice su svoje mjesto pronašle i u poslovnom ormaru. Nova sezona istaknula je nekoliko vrlo različitih, ali jednako svestranih i jednostavnih modela traperica koji će odgovoriti na izazov baš svake proljetne kombinacije.

TRENDI TRAPERICE ZA SVE PROLJETNE KOMBINACIJE

Spoj najnovijih trendova i klasičnih krojeva stvorio je neodoljive modele traperica za novu sezonu koje ćemo nositi od jutra do večeri. Iako svaki od modela nosi trendi detalj, pet najpopularnijih proljetnih modela zadržalo je jednostavnost linija i svestrani karakter koji ih još jednom ističu kao jedan od najzahvalnijih komada za kombiniranje. Među proljetnim favoritima našle su se jednostavne skinny traperice, cropped modeli koji otkrivaju gležanj i, ono važnije, otkrivaju cipele, trapez modeli visokog struka koji donosi ležerni glamur sedamdesetih, izdužuju noge i stvaraju laskavu siluetu, crne traperice kao vječni klasik među aktualnim trendovima i modeli koje ukrašavaju istovremeno efektni i decentni kontrastni šavovi.

Kako izgledaju najpoželjniji modeli traperica ove sezone koje možete nositi uz bilo koji top iz svoje proljetne garderobe i u bilo kojoj prilici te gdje ih pronaći otkrivamo u nastavku.

TRAPEZ TRAPERICE VISOKOG STRUKA

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Alexa Chung

Alexa Chung

JEDNOSTAVNI SKINNY MODEL

Zara

Zara

Saint Laurent

Saint Laurent

CROPPED MODEL

Mango

Mango

Frame

Frame

TRAPERICE S KONTRASTNIM ŠAVOVIMA

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Mango

Mango

CRNE TRAPERICE

Levi's

Levi’s

Goldsign

Goldsign

Učitati još
Zatvori