‘It’ modeli traperica za proljetne kombinacije

‘It’ modeli traperica za
proljetne kombinacije

Proljeće nam se polako približava, a početak nove godine označio je i savršeni trenutak da okrenemo novu modnu stranicu unutar naše garderobe. Iako ćemo nadolazeće tjedne još uvijek provesti u zimskim modnim favoritima, u svakoj će se garderobi naći mjesto i za prve proljetne trendove. Novi proljetni modeli naš look transformirat će uz pomoć novih silueta, boja i uzoraka koji istovremeno nose onaj prozračni karakter proljeća i utjelovljuju trenutna zbivanja na modnoj sceni. Iako su novi trendovi oni koji uvijek unose uzbuđenje u stvaranje garderobe i prvih kombinacija u sezoni, na početku svakog godišnjeg doba vraćamo se i onim svim poznatim elegantnim klasicima te najudobnijim basic komadima.

Kao savršeni spoj jednostavnih linija, neutralnih boja i svestranog karaktera, basic komadi stvaraju savršeni početak svake garderobe u kojoj služe kao baza za kreiranje svakodnevnih kombinacija među kojima se kao apsolutni favorit ističu traperice.

TRENDI TRAPERICE ZA PROLJETNU SEZONU

U baš svakom ormaru nalazi se onaj jedan omiljeni par traper hlača. Jednostavne za kombiniranje i udobne za nošenje, traperice su jedan od ležernih klasika čija se svestranost uvukla u naše svakodnevne kombinacije. Iako smo ih donedavno povezivali s ležernim dnevnim kombinacijama, traperice su odavno prerasle granice ležerne garderobe. Nakon što su postale dio opuštenih večernjih kombinacija u kojima su svoj savršeni spoj pronašle u party topovima, traperice su svoje mjesto pronašle i u poslovnom ormaru. Nova sezona istaknula je nekoliko vrlo različitih, ali jednako svestranih i jednostavnih modela traperica koji će odgovoriti na izazov baš svake proljetne kombinacije.

Osim velikog povratka skinny modela u središte modnih trendova i naših svakodnevnih kombinacija, kao jedan od najpoželjnijih ne samo modela traperica, već i proljetnih odjevnih komada uopće istaknut će se bijele traperice. Uz skinny traperice kao stari favorit i bijele traperice kao moderni klasik, posljednje mjesto u top tri modela proljetnih traperica rezervirano je za cropped modele koji će stvoriti modernu siluetu i istaknuti jedan od omiljenih modnih dodataka – cipele.

Gdje pronaći najpoželjnije traperice za proljeće 2019.? Od prvih traperica za proljetnu sezonu koje su već stigle u high street trgovine do traperica s dizajnerskim potpisom, najbolje modele izdvojili smo u nastavku.

POVRATAK SKINNY MODELA

Sézane

H&M

Mango

J Brand

Mother

MODERNI KLASIK – BIJELE TRAPERICE

Massimo Dutti

Mango

RtA

RE/DONE

& Other Stories

NOGAVICE IZNAD GLEŽNJA

Levi’s 501

& Other Stories

Joseph

Agolde

H&M

Foto: Instagram, Asos, H&M, Mango, Massimo Dutti, Sezane, & Other Stories

Učitati još
Zatvori