Jesenski trendovi koji će najbolje izgledati u kombinaciji s traperom

Jesenski trendovi koji će najbolje
izgledati u kombinaciji s traperom

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Uz nekoliko stupnjeva niže temperature i kišu, prvi rujanski dani najavili su jesensku sezonu. Iako nas od kalendarskog početka jeseni dijeli još nekoliko tjedana, prvi jesenski modeli odavno su stigli na police popularnih modnih trgovina i postali jedan od razloga zbog kojih se veselimo nadolazećoj sezoni. Nakon prozračnih silueta, laganih materijala i svijetle palete boja koji su bili naš omiljeni odgovor na ljetne vrućine, modni će svijet na početku jeseni doživjeti potpunu transformaciju – svijetle će zamijeniti zagasiti i tamni tonovi, lagane materijale pletivo i baršun dok će prozračne siluete mjesto osloboditi klasičnim krojevima s modernim pomakom.

Uz jesenske klasike i ležerne favorite kojima se vraćamo baš svake jesenske sezone, prve jesenske kolekcije najavile su i predstavile prve trendove za novu sezonu koji će unijeti dašak osvježenja u naš ormar i look.

NOVI JESENSKI TRENDOVI I TRAPER SU SAVRŠENI SPOJ

Od životinjskih uzoraka koji su ukrasili baš svaki jesenski model i postali novi it uzorak koji ćemo nositi u ležernim i poslovnim, dnevnim i večernjim kombinacijama preko kaubojskih čizama i torba neobičnih oblika do velikog povratka samta i modela inspiriranih sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, najnoviji modni trendovi ove su godine još bolji i raskošniji.

Iako će nas osvojiti na prvu, neki od novih trendova kreirat će vrlo upečatljive modele koji će u svaku garderobu unijeti osvježenje i pitanje kako ih nositi. Savršeni odgovor i spoj za one najposebnije jesenske komade i najpoželjnije jesenske trendove i ove ćemo sezone pronaći u traperu.

Najčešće u kombinaciji s omiljenim modelom traperica, ali ponekad i u spoju s trendi suknjom ili cool jaknom od trapera, svakom jesenskom trendu savršeno će pristajati jednostavni, nenametljivi i opušteni traper komadi. Za poslovne kombinacije koje krasi elegantni izgled i ležerni karakter, za večernje kombinacije s dozom nonšalantnog seksipila ili za opušteno vikend izdane u kojemu ćete izgledati dobro i osjećati se udobno, spoj najpoželjnijih jesenskih trendi modela i omiljenih traper komada ove će sezone biti modna formula s kojom ne možete pogriješiti.

Dozu inspiracije i nekoliko ideja kako omiljeni model traperica pretvoriti u savršeni jesenski look uz pomoć novih trendova donosimo u nastavku.

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Preporuka

Zatvori