Ovog proljeća vlada traper manija: Zanimljivi komadi preplavili su high street dućane
Ovog proljeća vlada traper manija: Zanimljivi komadi preplavili su high street dućane

Ovog proljeća vlada traper manija: Zanimljivi komadi preplavili su high street dućane

Nema sumnje, traper je glavna zvijezda ovog proljeća. Od širokog trapera, uspona i pada uskih modela traperica do ponovnog oživljavanja hipsterskih stilova niskog struka, prethodni traper trendovi bili su žestoka tema rasprava.

Brojni modni znalci smatraju da je traper dobitna kombinacija u svakoj prilici. Svestrana osnova za bilo koji outfit, savršeni prijelazni komadi, a mogu se nositi i u dnevnoj i večernoj varijanti uz razne modne dodatke. Traperice su zasigurno nezaobilazni komad u vašem ormaru, složit ćete se. Naravno, kao i za većinu stvari, uvijek postoje razne moderne varijante modnih klasika. Predimenzionirani stilovi preplavili su modne piste, a duge traper suknje ovog su proljeća doživjele veliki povratak iz 2000-ih.

Osim odjeće i modni dodaci “odjeveni” su u traper. Luksuzni brendovi poput Chanela i Balenciage lansirali su svoje najtraženije modele torbi u trendi traper izdanjima, a za njima ne zaostaju ni Zara i Mango. Također, mišljenja su podijeljena i oko čizmama, tenisica i salonki od traper materijala, ali očito ima nešto neodoljivo u traperu…

Osim odjeće i modni dodaci “odjeveni” su u traper. Luksuzni brendovi poput Chanela i Balenciage lansirali su svoje najtraženije modele torbi u trendi traper izdanjima. Ali, ni Zara i Mango ne zaostaju za luksuznim brendovima, otkrivamo u nastavku. Traper manija zahvatila je i obuću. Mišljenja su podijeljena oko čizama, tenisica i salonki od traper materijala koji se, vjerovali ili ne, rasprodaju u trenu.

Kako nositi traper?

Vaše omiljene traperice sigurno ste već kombinirali s običnom bijelom majicom, košuljom, a ako ste među hrabrijima i pratite trendove željet ćete isprobati i nekada omraženu kombinaciju – traper na traper.

Nedavno su Instagram preplavile fotografije influencerica koje su se pohvalile svojim trendi street style izgledom. Pogađate, riječ je o traper na traper trendu.
Kombiniranje traperica s traper košuljom ili traper suknje s traper korzetom postali su “it” outfiti koje se mnogi ne usude nositi.

S obzirom da je sve u znaku istaknutih printova, možete se odlučiti za nešto suptilno, poput ženstvenog cvjetnog motiva koji se kombinira s prozračnim bijelim bluzama za ljeto, ili se odvažiti i odabrati traper s naglašenim šavovima, poput Muglerovih komada, ili šarenim motivom.

Naši favoriti iz Zare i Manga

S obzirom na to da je traper glavna zvijezda ovog proljeća, modne kuće poput Chloe i Khaite bazirale su svoje kolekcije upravo oko trapera. U omiljenim high street brendovima bestselleri su upravo trendi traper komadi – haljine, jakne, korzeti,…

U nastavku vam donosimo neke od naših favorita iz Zare i Manga.

Učitati još
Zatvori