Torbe hrvatskog dizajna koje želimo imati odmah
Torbe hrvatskog dizajna koje želimo imati odmah

Torbe hrvatskog dizajna koje
želimo imati odmah

Moda je fluidna i brzo se mijenja, a samim tim dolaze nam novi trendovi. Nekada smo svjedočili dvjema kolekcijama godišnje, a danas u high street brendove dolaze tjedne kolekcije. Trendovi se mijenjaju na mjesečnoj bazi, a sve to zajedno nas dovodi do ozbiljnih problema po pitanju okoliša, ali i svojevrsnog estetskog zasićenja. Imati stila značilo bi ne slijediti slijepo trendove već njegovati vlastitu estetiku i nove komade ukomponirati u postojeće outfite. Upravo zbog toga volimo domaći dizajn. Istovremeno dajemo podršku mladim kreativcima i ulažemo u kvalitetne komade koje neće imati svi. Seng torbe su upravo to, stylish, moderne i komad u koji se isplati uložiti.

torbe
torba

Seng torbe kao IT komad za ljeto i jesen

 

Kako to obično biva, iza zanimljivog dizajna kriju se maštoviti kreativci, a iza ovih torbica stoje Vlatka Bartolović i Iva Gradišer. Torbe su ručno rađene od prirodnog materijala rogoza i imaju detalje u vidu kožnog remena. Mogu se nositi u ruci, kao jednostavan detalj dobre casual kombinacije, no ako više preferirate prebaciti torbu preko ramena, onda predlažemo poštarski model. Dovoljno su velike da vam u njih stanu sve potrebne stvari, a opet stylish i praktične i kao takve pogodne za svaki dan.

torba seng
torba
torba seng
torba seng

Seng modni detalji će podići svaku kombinaciju

 

Bilo da je riječ o ljetnim ili jesenskim kombinacijama, Seng torbice su savršen završni match. U moru istih trendova i sličnih kombinacija, poželjno je ulagati u nešto drugačije komade. Ako pak želite imati poseban stil, onda je potrebno slagati statement modne detalje. Najvažniji modni detalj upečatljivog outfita je svakako torba, a osobito ako je handmade i dizajnirana u malim količinama. Kada ulažete u takve komade čuvate okoliš i dajete podršku mladim i talentiranim kreativcima, a na kraju dana imate savršen detalj za bilo koji outfit. Stoga, budite hrabri i koketirajte s modom na ispravan način. Na kraju dana, najvažnije je da se sami dobro osjećate u svojim kombinacijama.

torba seng
torba seng

Foto: Boris Štajduhar

Učitati još
Zatvori