Jednostavne, elegantne i trendi – torbe u nude tonovima za baš svaku garderobu

Jednostavne, elegantne i trendi – torbe u nude tonovima za baš svaku garderobu

Klasične i praktične dnevne torbe jedan su od onih neizostavnih modnih dodataka u svakom ormaru,  nebitno radi li se o garderobi za hladnu ili toplu sezonu. U potrazi za savršenom novom dnevnom torbom koju ćemo dodati u svoju kolekciju istovremeno praktičnih i estetski lijepih modnih dodataka, u njezinom dizajnu, linijama i pretincima uvijek ćemo tražiti tri epiteta – praktična, svestrana i elegantna.

Osim što se u njoj krije sve ono što nam može zatrebati tijekom dugih radnih dana i nekoliko neočekivanih sitnica koje će prije ili kasnije zatrebati, dnevne torbe istovremeno su važan dio naših dnevnih kombinacija. Kako bi izvukli maksimum iz omiljenog modela, nerijetko ćemo posegnuti za crnom torbom kao sigurnim kolorističkim izborom. Iako će crna torba uvijek imati posebno mjesto u našoj garderobi, osobito onaj za jesensku i zimsku sezone, na drugoj strani spektra boja, ali s istom dozom svestranosti i elegancije, nalaze se divni modeli u nude tonovima.

NUDE TORBE ZA SVAKI DAN

Klasične dnevne torbe u nude nijansama neprestano se mijenjaju, a osim novih modela inspiriranih onim aktualnim modnim trendovima, dizajneri uvijek stvaraju i njezina sve praktičnija izdanja koja unose jednostavnost u svakodnevicu svake žene. Nakon nekoliko sezona koje su dnevne modele torbi ukrasile efektnim metalnim akcentima, prvi jesenski high end i high street modeli za nadolazeću sezonu vraćaju nas eleganciji minimalizma i šarmu glamura sedamdesetih.

Od najnježnije bež boje do puderastih tonova, od Chloe Faye torbe do klasike s trendi pomakom i s potpisom high street brendova, u nastavku donosimo najbolje nude torbe koje ćete nositi svaki dan, bez obzira na trendove i sezonu.

H&M

Trademark

Proenza Schouler

Chloe

Akris

The Row

Uterque

Uterque

The Row

Mango

Mango

Mango

Topshop

Topshop

Gucci

Chloe

Balenciaga

Wandler

Fendi

Guess

Učitati još
Zatvori