High street kolekcija kupaćih kostima koja donosi baš sve trendi modele

High street kolekcija kupaćih kostima koja
donosi baš sve trendi modele

Nalazimo se korak do sunčanih i toplih ljetnih dana koji donose sezonu godišnjih odmora i uživanja na plaži. Bilo da ste za svoj godišnji odabrali neku od divnih destinacija uz obalu našeg Jadranskog mora ili ste se odlučili za putovanje u neke druge toplije krajeve, prvi i najvažniji odjevni komad koji ćete dodati svojoj garderobi bit će kupaći kostim. Na potragu za onim savršenim modelom u kojem ćete istovremeno izgledati i osjećati se odlično, svoje prijedloge ovog su ljeta ponudili gotovo svih modni brendovi – od luksuznih modnih kuća za čije ćete kupaće kostime morati izdvojiti više od očekivanog do high street brendova koji slične modele i trendove donose po bitno pristupačnijim cijenama.

Nakon što smo vas upoznali s trendovima iz svijeta kupaćih kostima za novu sezonu, s modelima koje već možete pronaći u kolekcijama high street brendova koji svoje dućane imaju i u Hrvatskoj i s nekoliko novih brendova, vrijeme je da se u potrazi za odličnim kupaćim kostimom okrenemo online shoppingu. S jednostavnim povratom svega onog što vam ne odgovara, online shopping postao je odlično mjesto za shopping kupaćih kostima jer otvara vrata prema brojnim brendovima i tisućama odličnih modela. Kao jedna od najboljih kolekcija kupaćih kostima koja je nama dostupna online istaknula se ona s potpisom britanskog high street brenda Topshop.

TOPSHOP KUPAĆI KOSTIMI ZA NOVU SEZONU

Britanski high street brend Topshop nedavno je predstavio svoju kolekciju kupaćih kostima koja je u pregršt različitih modela okupila sve trendove sezone. Romantična i razigrana, ali i jednostavna i elegantna, nova Topshop kolekcija kupaćih kostima donosi sve od laskavih jednodijelnih modela u crnoj boji i jednostavnih dvodijelnih kupaćih kostima ukrašenih cvjetnih uzorkom do nekoliko trendi modela koji se poigravaju klasičnim modelima i siluetama i koji će, osim efektnog look za plažu, stvoriti i neobičan ten zahvaljujući neobičnim izrezima. Uz crnu boju koja je kao ultimativni klasik obojala one najpoželjnije modele, u središtu Topshop kolekcija kupaćih kostima našle su se i jarka crvena i plava boja, kao i nekoliko modela u nježnim nijansama žute i ružičaste.

Najbolje Topshop modele koji će plijeniti pažnju na svakoj plaži otkrijte u nastavku, a ostatak kolekcije pronađite u službenom web shopu popularnog high street brenda.

Učitati još
Zatvori