Tople kombinacije koje ćemo nositi u planine i na skijanje

Tople kombinacije koje ćemo nositi u
planine i na skijanje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Schwichtenberg (@fashiioncarpet) on

Zima je stigla, a s njom i prve snježne pahulje koje su mnoge potaknule da počnu razmišljati o odlasku na skijanje ili u bijele planine. Iako se u glavnom gradu nije zadržao u mnogim dijelovima zemlje ipak vladaju pravi zimski uvjeti. Idiličan prizor snijegom prekrivenih vrhova, obasjanih zubatim suncem uz dobro društvo i finu hranu ne bi bili potpuni bez toplih kombinacija. Trendseterice su svoja prva putovanja u hladnije krajeve podijelile sa svojim pratiteljima na Instagramu. Inspiraciju za bezbrižne praznike u odličnim kombinacijama koje će nas grijati u najhladnijim danima, potražite u nastavku.

Odlične kombinacije za skijanje i ostale zimske radosti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anastasia Volkova (@anastasia_volkova) on

Skijanje je jedna od omiljenih aktivnosti u hladnim mjesecima kojoj rijetko tko može odoljeti čak i ako nisu savladali ovu vještinu. Kako bi zimske radosti prošle u veselom i toplom raspoloženju, potražili smo modne kombinacije koje su trendseterice već prošetale u snježnim krajevima. Kao najpoželjnije nijanse istaknule su se one neutralne. Popularna boja devine dlake i dalje je favorit, a slijede ju bež, sivi, bijeli i crni tonovi. Traperice u zimskim varijantama izgledaju neodoljivo, a u kombinaciji s nezaobilaznim bucama i toplim čizmama omogućit će vam duge šetnje čak i u najoštrijim uvjetima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daria (@dariachebanov) on

Strastvene skijašice dobro znaju da je skijanje osim rekreacije, prilika i za dobar provod. Nije tajna da se ispod toplih skijaških odijela skrivaju najljepša pletiva i dolčevite za ludi after party. Prije nego li se i službeno počnete pakirati, ne zaboravite na pokrivala bez kojih ne izlazimo izvan doma čim se temperature spuste ispod ništice – šarmantne krznene bunde.

Ništa manje bitni modni dodaci

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴍɪᴄʜᴇʟʟᴇ sᴀʟᴀs (@michellesalasb) on

Modni dodaci u zimskim lookovima puno su više od detalja koji zaokružuje kombinaciju. Čim zalepršaju prve pahulje, gradski dućani svoje izloge ukrase šalovima, rukavicama i kapama koji će nas grijati u narednim mjesecima. Oni naime nisu samo poželjni već i neizbježni ako se spremate za praznike u planinama. Slojevite kombinacije izvrsno se slažu s mekim, predimenzioniranim šalovima. Blanket šalovi već nekoliko sezona uživaju veliku popularnost što zbog estetike što zbog funkcionalnosti. Kako bi skijanje i sve one divne aktivnosti na snijegu prošle u lijepom sjećanju, toplo se obucite i napunite baterije za nove modne izazove koji nas čekaju u idućoj godini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Gulyaeva (@gulyaevam) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴍɪᴄʜᴇʟʟᴇ sᴀʟᴀs (@michellesalasb) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Balúeva (@baluevama) on

Foto: Instagram

 

Učitati još
Zatvori