Tople čizme i buce za one najzimogroznije

Tople čizme i buce za one najzimogroznije

Zimogrozni među nama, u potragu se svake jeseni i zime bace za toplim modelima čizmica, jer poznato je da osjećaj hladnoće u tijelu počinje upravo od stopala. Moglo bi se tu govoriti o lošoj cirkulaciji i slabom protoku krvi zbog kojih su hladne naše ruke, stopala i lice, no zimi smo umjesto traženja medicinski utemeljenih razloga mnogo skloniji tome da investiramo u odjevne komade i modne dodatke koji će nas utopliti i učiniti da se osjećamo ugodno i opušteno. Tople čizmice, baš kao i tople papuče kada smo kod kuće, zato su idealno rješenje.

Tople čizme i gležnjače u kojima ćete provesti zimu

No, koji točno par odabrati i gdje ga pronaći? Vjerovali ili ne, brojni su modni brendovi ove sezone složni u tome da su najpoželjnije čizmice sezone upravo one bogato podstavljene koje griju nogu i omogućuju joj da se osjeća ugodno u svakom trenutku provedenom na otvorenom. Rodio se i mikro trend planinarskih gležnjača, koje su u izvedbi poznatih brendova naravno mnogo stiliziranije i prilagođenije svakodnevnom životu.

Debele pete, povišeni dizajn, detalji na vezanje i raskošna krznena ili neka druga podstava koja grije, idealno su rješenje za sve zimogrozne i vjerujte nam na riječ, jednom kada isprobate nositi čizme koje uključuju sve ove elemente, od njih se nećete htjeti rastati cijele zime.

U nastavku smo izdvojili puno lijepih modela iz high street i dizajnerske ponude, koji će postati vaši favoriti za nadolazeću hladnu sezonu.

UGG (Karla)

Tory Burch (Karla)

Zara

Zara

Zara

Zara

Uterque

Bershka

Bershka

Bershka

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

Pull & Bear

Stradivarius

Miu Miu

Christian Louboutin

Moncler

See By Chloé

Chloé

Jimmy Choo

Foto: Karla, Massimo Dutti, H&M, Uterque, Zara, Net-a-Porter, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius

Učitati još
Zatvori