Top brendovi iza najpoželjnijih haljina ove godine

Top brendovi iza najpoželjnijih
haljina ove godine

Iz sezone u sezonu, oči modnog svijeta uprte su na modne piste na kojima prestižne modne kuće i velika dizajnerska imena kroz svoje najnovije modele i kolekcije stvaraju neke nove trendove i modne priče. U središtu modnog svijeta oduvijek su se nalazile modne kuće i brendovi iz čijih se kolekcija svake sezone stvarala nova modna priča. Iako naizgled nedostižni i daleki mnogima, njihov utjecaj na sve od modnog tiska do high street brendova uvijek je trendovima koje su diktirali te krojevima ili siluetama koje su stvarali otvorio put do svakog ormara.C

Uz velika i poznata modna imena koja su postala dio ne samo modnog svijeta, već i dio pop kulture, posljednjih nekoliko godina je na modnoj sceni istaknulo i nekoliko novih imena koja polako, ali sigurno osvajaju svjetsku modnu publiku. Baš poput velikih modnih kuća i dizajnera, novi brendovi istaknuli su se drugačijim pristupom modi, efektnim dizajnom i prepoznatljivom estetikom koji su ih nakon nekoliko kolekcija istaknuli kao modno osvježenje koje uvijek tražimo.

Najpopularniji novi igrači na modnoj su se sceni istaknuli kolekcijama u kojima su, iz sezone u sezone, stvarali modele koji ujedinjuju najpoželjnije trendove sezone te prepoznatljivu i za brend jedinstvenu estetiku. Od francuskih brendova koji su nas osvojili odjevnim komadima s naglašenom dozom ženstvenosti do skandinavskih brendova u čijim kolekcijama pronalazimo sve od jednostavnosti minimalizma do maksimalističke raskoši – iako njihovo vrijeme tek oni, oni već suvereno vladaju modnom scenom i stvaraju neke od najpoželjnijih odjevnih komada.

 

 

 

 

 
 

 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Brittany Bathgate (@brittanybathgate) on

Bez obzira na sezonu i trendove, haljine su jedan od odjevnih komada koji se baš uvijek nalazi na listi najpoželjnijih. Upravo su haljine odjevni komad koji je istaknuo neke od najzanimljivijih modnih brendova danas.

Od modne dizajnerice iza trendi haljina koje su pokrenule trend puf rukava i voluminoznih silueta do brendova koji nas svake sezone iznova osvajaju neobičnim kombinacijama boja i uzoraka, u nastavku otkrivamo brendove koji se nalaze iza najpoželjnijih haljina za 2020. godinu te neke od njihovih najnovijih modela koje ćete poželjeti u svojoj proljetnoj garderobi.

Cecilie Bahnsen

Cecilie Bahnsen haljina

Rouje

Stine Goya

Stine Goya haljina

Horror Vacui

Sister Jane

Sister Jane haljina

Foto: Instagram, Cecilie Bahnsen, Net-a-porter, Rouje, Sister Jane, Stine Goya

Učitati još
Zatvori