Odlične street style kombinacije koje otkrivaju sve jesenske trendove

Odlične street style kombinacije koje
otkrivaju sve jesenske trendove

Od romantičnih kreacija do komada inspiriranih muškim ormarom, jesenska sezona donosi raznolikost krojeva i silueta, boja i uzoraka koji stvaraju nove, uzbudljive trendove. Osim novih i neočekivanih komada, unutar jesenskih kolekcija vraćaju se i jesenski klasici koji će u mnogim ormarima još uvijek igrati ulogu ključnih odjevnih komada. Ipak, nova sezona donosi im trendi pomak i novi izgled unutar zanimljivih dekonstrukcija njihovih poznatih linija. Uz klasične krojeve s novim detaljima, igrom linija i materijala stvoreni su sasvim novi komadi.

MODNI TRENDOVI KOJE DONOSI JESEN

Raskoš sedamdesetih i americana stil još jednom su poslužili kao inspiracija mnogim dizajnerima, baš kao što su se nijanse zelene boje i karirani uzorak, koža i meko pletivo istaknuli kao omiljeni odabiri boja i materijala.

Prvi jesenski trendovi istaknuli su se još početkom proljeća kada su svoje kolekcije za sezonu jesen/zima 2019./2020. predstavile prestižne modne kuće i dizajneri, no njihovo vrijeme tek dolazi. Početak jesenske sezone najavile su odlične street style kombinacije koje smo posljednjih dana imali prilike vidjeti na ulicama Londona gdje se trenutno odvija jedan od najprestižnijih tjedana mode.

Nakon Copenhagena i New Yorka, London je ugostio modnu elitu, a njegovim su ulicama zavladali jesenski trendovima.

TJEDAN MODE U LONDONU KAO SAVRŠENA OUTFIT INSPIRACIJA

Od raskošne palete boje preko igre silueta i krojeva do modnih dodataka s karakterom, street style kombinacije s ulica Londona savršena su outfit inspiracija za prve jesenske dane.

Osim što otkrivaju kako nositi jesenske trendove, kombinacije koje su modne trendseterice odabrale za Tjedan mode u Londonu otkrile su i prve it komade sezone – kombinezon inspiriran sedamdesetima, kaubojske čizme i čizme do koljena, oversized pletivo i odjevne komade od meke kože.

S najavljenom promjenom vremena koja donosi prve prave jesenske dane, sada je krajnje vrijeme za transformaciju garderobe i planiranje prvih modnih investicija i kombinacija, a savršenu dozu inspiracije pronađite u nastavku!

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori