Počeo je Tjedan mode u Kopenhagenu i donio odlične street style kombinacije

Počeo je Tjedan mode u Kopenhagenu i donio
odlične street style kombinacije

Vrijeme je za još jednu uzbudljivu sezonu modnih revija na kojima će prestižne modne kuće, novi modni brendovi i perspektivni mladi dizajneri predstaviti svoje kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2019. Novu modnu sezonu još jednom je otvorio Tjedan mode u Kopenhagenu. Prije no što će se svjetska modna elita skupiti na revijama u Parizu, New Yorku, Londonu i Milanu, najpoželjnija modna destinacija postala je Skandinavija koja narednih dana donosi najbolje od skandinavske modne scene na revijama u Kopenhagenu i Stockholmu. Iza nas je prvi dan Tjedan mode u Kopenhagenu, a osim novih trendova za sljedeću ljetnu sezonu s potpisom sve utjecajnijih skandinavskih dizajnera i brendova, na uličnoj modnoj pisti Skandinavke su još jednom plijenile pažnju svojim osebujnim stilom.

STREET STYLE KOMBINACIJE S PRVOG DANA TJEDNA MODE U KOPENHAGENU

Donedavno prepoznatljive po minimalističkoj estetici i kombinacijama stvorenih od jednostavnih komada i neutralnih boja, skandinavska street style scena posljednjih nekoliko sezona doživjela je pravu modnu transformaciju i postala bolja i zanimljivija no ikad. Njihovi odabiri su sve odvažniji, a uz uvijek prisutne basic komade, Skandinavke su unutar svojih kombinacija uklopile i raskošne boje, kombinacije različitih uzoraka, statement modne dodatke i najnovije modne trendove.

Prvi dan tjedna mode na uličnoj modnoj pisti u Kopenhagenu spojio je omiljene ljetne favorite s prvim jesenskim trendovima kojima su skandinavske modne trendseterice najavile nadolazeću sezonu i ponudile nam dozu inspiracije za novu garderobu. Igra kariranih, prugastih i životinjskih uzoraka, jarkih boja i raskošnih zagasitih nijansa smeđe i crvene stvorila je zanimljivu kolorističku priču na ulicama Kopenhagena.

Osim raskošne palete koja će biti jedan od najvećih jesenskih trendova, Skandinavke su na ulicama Kopenhagena istaknule i spoj naizgled nespojivog kao ključ drugačijih i zanimljivijih kombinacija – ženstvenog i muževnog, klasičnog i trendi, ležernog i luksuznog. U odabiru modnih dodataka i ove su sezone ostale vjerne svojoj ljubavi prema retro sunčanim naočalama, upečatljivim cipelama i torbama, a kao novi dodatak istaknuli su se statement komadi nakita koje nismo navikli viđati u skandi ormarima.

U iščekivanju prvih trendova s modnih pista, u nastavku donosimo prve street style kombinacije s Tjedna mode u Kopenhagenu.

Učitati još
Zatvori