Tenisice u 20 hit modela za jesensku sezonu

Tenisice u 20 hit modela za jesensku sezonu

Prve kolekcije za jesensku sezonu najavile su dolazak nekih novih trendova i favorita, a kao jedan od modela bez kojih ni u nadolazećim mjesecima nećemo moći zamisliti svoju garderobu i svakodnevne kombinacije istaknut će se tenisice.

Tenisice se desetljećima ističu kao nezaobilazni dio ležernih kombinacija za svaki dan. Ipak, unazad nekoliko godina, tenisice su doživjele pravu malu revoluciju koja ih je iz najudobnije obuće transformirala u najpoželjniji modni dodatak. Tenisice smo odjednom viđali posvuda, a osim što su zadržale svoje mjesto unutar ležernih odjevnih kombinacija, sada ih nosimo u kombinacijama u kojima glavnu ulogu igraju ženstveni modeli, modni klasici te kao dio modernog poslovnog looka.

Koje tenisice ćemo nositi ove jeseni?

Jesen 2021. donosi nove, ali ne neočekivane promjene u svijet tenisica. Unazad nekoliko sezona, popularni sportski i modni brendovi polako su se počeli odmicati od jednostavnih linija i neutralnih boja. Chunky tenisice postale su novi favorit, a bijelu boju zamijenila je bogata paleta unutar koje su svoje mjesto pronašle kako neutralne i zemljane, tako i jarke i pastelne boje. Prvi jesenski modeli tenisica istovremeno su nastavak i vrhunac toga trenda, kao i početak nove ere u svijetu tenisica.

Neke nove tenisice

Neobične linije, neočekivani detalji i neke potpuno nove kombinacije boja i materijala – tako ukratko izgledaju tenisice za jesen ispred nas. Novi modeli potaknut ćemo da izađemo iz okvira modela koje smo dosad nosili i unutar svojeg ormara, stila i svakodnevnih kombinacija pronađemo mjesto za futurističke tenisice. Usprkos neobičnom izgledu nekih od novih modela, tenisice za jesen 2021. još uvijek su jednostavne za kombiniranje i, ono najvažnije, jako udobne za nošenje. Baš poput detalja i boja, i udobnost je naglašena u novim modelima tenisica.

Uz nove trendi modele, među najpopularnijim novim tenisicama u jesenskim kolekcijama sportskih i modnih brendova još uvijek se ističu i uvijek popularne bijele tenisice. Ipak, čak su i bijele tenisice dobile novi pomak u detaljima i materijalima.

Kada je riječ o materijalima, jesenska sezona donosi veliki naglasak na vegansku kožu i održive materijale te najavljuje još jedan novi trend u svijetu tenisica čije vrijeme tek dolazi!

20 hit modela s potpisom najpopularnijih brendova

Od jednostavnih modela u neobičnim bojama preko novog izdanja omiljenih bijelih tenisica, do neobičnih, ali istovremeno i neobično privlačnih modela, u nastavku donosimo izbor najboljih modela iz aktualnih kolekcija nekih od najpopularnijih brendova.

Veja

adidas

Nike

New Balance

Puma

Reebok

Foto: Instagram, adidas, New Balance, Nike, Puma, Reebok, Veja

Učitati još
Zatvori