Stigli su prvi modeli tankog i finog pletiva za jesen – i izgledaju odlično

Stigli su prvi modeli tankog i finog pletiva za jesen – i izgledaju odlično

@collagevintage

Nakon dugog toplog ljeta, prve kiše donijet će nam jesen. Prijelaz ljetne u jesensku sezonu uvijek je zbunjujuće vrijeme unutar svakog ormara. Nakon što odbacimo prozračne ljetne komade i omiljeni par sandala, u naše će se garderobi vratiti omiljeni jesenski modni favoriti, ali stići i prvi trendovi za novu sezonu koji će osvježiti i začiniti naš jesenski look. Prijelazno razdoblje svakodnevno donosi male stilske dvojbe. Svakodnevno biranje outfita pretvara se u stilsku igru spajanja najboljih komada iz dvije u potpunosti različite modne sezone. Rezultat su zanimljive kombinacije koje stvaraju novi look iza kojeg se nalaze različite teksture, siluete, uzorci i sezone.

Kako bi bez puno modnih dilema ušetali u prijelazno razdoblje, nekoliko ključnih basic komada bit će vam dovoljno da začinite omiljene ljetne komade koji će se još nekoliko tjedana zadržati unutar vaših ormara i osvježite prve jesenske komade koje ste već vratili u svoju garderobu. Jedan od ključnih jesenski komada bit će tanko i fino pletivo.

@taylranne

PLETIVO SE VRAĆA U NAŠE ORMARE

Prije no što se vratimo omiljenom oversized pletivu i toplim, mekim puloverima i kardiganima, prijelazno razdoblje će kao savršeni dodatak svakom ormaru istaknuti fino i tanko pletivo. Jednostavno za kombiniranje s svakim parom hlača iz jesenskog ormara, tanko pletivo jednako dobro će izgledati i u kombinaciji s omiljenim prozračnim ljetnim haljinama i kombinezonima kojima će dati novi izgled i dodatan sloj topline primjeren za prijelazno razdoblje i prve jesenske dane.

Massimo Dutti

U potrazi za najboljim modelima unutar prvih kolekcija za novu sezonu koji će biti početak naše jesenske garderobe, pronašli smo pregršt odličnih modela pletiva. Najčešće u neutralnim bojama koje će svoje mjesto pronaći u svakom ormaru, stilu i looku, novi modeli pletiva dolaze u klasičnim modelima s modernim pomakom koji mu donose nadolazeći trendovi – u statement rukavima, asimetričnim siluetama, efektnim detaljima i boji.

U nastavku donosimo trideset modela u kojima ćemo zakoračiti u prve jesenske dane, a koje već možete pronaći u ponudi omiljenih modnih kuća, dizajnera i brendova.

Rouje
Rouje
Rouje
Rouje
Rouje
Uterqüe
Uterqüe
Uterqüe
Uterqüe
Uterqüe
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Ulla Johnson
Tibi
Bella Freud
J.W. Anderson
Lingua Franca
La Ligne
The Row
Adam Lippes
Giuliva Heritage Collection
Joseph
Alexander Wang
RtA
Stella McCartney
Sea

Foto: Instagram, Massimo Dutti, Net-a-porter, Rouje, Uterqüe

Preporuka

Zatvori