Divni high street modeli koji dokazuju da je tamnoplava nova crna

Divni high street modeli koji dokazuju
da je tamnoplava nova crna

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alex Stedman (@thefrugality)

U središtu zimskih modnih trendova istaknu se nova paleta boja koja je osvježila naše omiljene klasike hladne sezone i u naše ormare unijela prepoznatljivu zimsku raskoš. I dok su početak zimske sezone i prve zimske kolekcije obilježile neutralne nijanse, blagdanske komadi vratili su nas raskošnim bojama dragog kamenja. Uz nove upečatljive boje, neutralni basic komadi izgledali su bolje, a najjednostavniji krojevi pretvarali su se u svestrane i nosive statement komade. Modni brendovi u svojim su aktualnim kolekcijama istaknuli još jednu boju koja će zasigurno obilježiti ostatak hladne sezone, a svoje mjesto već je pronašla i na high street sceni.

Između jarkih boja i neutralnih tonova smjestila se samozatajna tamnoplava boja. Istovremeno nenametljiva i upečatljiva, klasična i moderna, tamnoplava boja je trend sezone kojem nećete moći odoljeti.

TAMNOPLAVA JE NOVA CRNA

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02)

Tamnoplava boja uvijek se nalazi unutar naših ormara u omiljenim modernim klasicima poput plavih traperica i prugastog uzorka, no zimska sezone ove je godine donijela njezino najraskošnije izdanja dosad i pretvorila ju u jedan od najpopularnijih i najsuptilnijih trendova sezone. Kombinacija njezinog klasičnog karaktera i modernog izgleda ono je što plavu boju ističe kao izbor jednostavan za kombiniranje zbog čega divne tamnoplave modele iz zimskih kolekcija krasi spoj neobičnih silueta, raskošnih uzoraka i neočekivanih detalja.

Osim što odlično izgleda u spoju s najrazličitijim krojevima i materijalima, tamnoplava boja jednostavna je i za kombiniranje s drugim bojama iz raskošne zimske palete jer će spretno i sa stilom odigrati ulogu neutralne nijanse s modernim pomakom i biti savršena zamjena za svestranu i elegantnu, ali istovremeno vrlo predvidljivu crnu boju.

Mango

U potrazi za onim jednim divnim tamnoplavim komadom koji će u vašu zimsku garderobu unijeti savršeni spoj klasičnog i modernog, raskošnog i svestranog, u nastavku donosimo izbor najboljih modela iz kolekcija popularnih high street brendova.

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

Uterque

Uterque

Uterque

Uterque

Uterque

Reserved

Uterque

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Foto: Instagram, Mango, Massimo Dutti, Reserved, Uterque

Učitati još
Zatvori