Tammy & Benjamin torbe su savršeni modni dodatak za jesen

Tammy & Benjamin torbe su
savršeni modni dodatak za jesen

Osim što nam je ponudio platformu na kojoj možemo dijeliti svoje fotografije i izraziti svoju kreativnost, Instagram nam je otvorio vrata u novi svijet koji nam svakodnevno nudi nepresušan inspiracije i otkriva nešto novo. Među novim stvarima koje smo otkrili zahvaljujući Instagramu nalazi se i poduži popis modnih brendova kojem smo nedavno dodali još jedno novo ime – Tammy & Benjamin.

JOŠ JEDAN PARIŠKI BREND KOJI ĆETE OBOŽAVATI

Odlična vizualna priča istaknula ga je u gomili, dok su nas jednostavne torbe s modernim pomakom osvojile na prvi pogled – Tammy & Benjamin je još jedan pariški brend koji ćete obožavati. Od 2013. godine, brend Tammy & Benjamin u atelieru u Parizu kreira luksuzne modne dodatke od kože koje krasi moderan izgled i svevremenski karakter. U svaku torbu i druge modne dodatke od kože utkana je jedinstvena vizija brenda koja donosi skladan spoj ljubavi prema vintage komadima u kojima se i krije inspiracija iza klasičnih torbi s modernim pomakom te čistih linija koje stvaraju vrlo jednostavne i pravilne modele.

Svaki modni dodatak s Tammy & Benjamin potpisom osmišljen je i dizajniran je u njihovom atelieru u Pariz, meka koža pomno je birana u Firenci u Italiji, dok je sama izrada torba i drugih modnih dodataka od kože povjerena atelierima u Firenci, Alicanteu i Istanbulu poznatima po iznimnim zanatskim vještinama.

Posvećen izradi kvalitetnih torbi klasičnog karaktera i suvremenog dizajna, Tammy & Benjamin polako osvaja modnu scenu, a nedavno je predstavio još jednu odličnu kolekciju.

Kolekcija za jesen 2019. donosi naglasak na raskošnu paletu jesenskih nijansi – crvenu, zelenu, plavu, smeđu, ružičastu i crnu. Uz nove nijanse i kombinacije boja unutar efektnog color-blockinga, Tammy & Benjamin za jesensku sezonu pripremio je nekoliko novih modela, ali i novih izdanja favorita poput modela Alexia i Jeanne.

Naše favorite donosimo u nastavku, a cijelu kolekciju možete otkriti na tammyandbenjamin.com gdje ćete pronaći i službeni online shop brenda – dostavlja i u Hrvatsku! Sve novosti saznajte prvi na Instagram profilu brenda @tammyandbenjamin.

Foto: Tammy & Benjamin

Učitati još
Zatvori