Cipele jednog od najpoznatijih brendova stigle su u Zagreb

Cipele jednog od najpoznatijih
brendova stigle su u Zagreb

Proljeće je donijelo odlične vijesti za domaće modne insajderice, ali i za sve ljubiteljice glamuroznih cipela. Naime, Heraldi for Men & Woman store u svoju je ponudu uvrstio ekskluzivan brend cipela višestruko nagrađivane dizajnerice Tabithe Simmons.

Tabitha Simmons već skoro 10 godina kreira kultne modele koji su je pozicionirali u društvo velikana poput Jimmyja Chooa, Christiana Louboutina i Manola Blahnika. Dizajnerica je svojim radom osvojila brojne svjetske celebrityje poput Mirande Kerr, Lily Aldridge, Naomi Watts i Gigi Hadid, ali i pripadnike modne industrije pa njezina obuća krasi editorijale brojnih luksuznih izdanja najpoznatijih svjetskih magazina, kao što su Elle, Harper’s Bazaar, Vanity Fair, Vogue i W magazine.

Objavu dijeli AP STUDIO (@apstudio.jp)

Kolekcije karakterizira odlična izvedba, a jedinstvene su i po tome što su izrađene isključivo od najfinijih materijala – osim vrhunske glatke i brušene kože, za izradu cipela koristi se i egzotična koža. Talijanski postolari cipele Tabithe Simmons tretiraju s posebnom pažnjom, što se vidi u ručnoj izradi detalja poput sitnog veza i ukrašavanja s ornamentima.

Posebnost Tabitha Simmons cipela

Zanimljivo je da su svi modeli cipela kreirani kako bi ih žene mogle nositi i po 12 sati, bez obzira na oblik i visinu potpetice.

Tabitha Simmons u svojim modelima spaja stil i funkcionalnost – zbog udobnosti izgled i seksepil ipak nisu stavljeni u drugi plan, već upravo suprotno, stoga su odabrani modeli dostupni u čak tri verzije – s visokom potpeticom, kitten heel te kao balerinke.

Svoj savršen model cipela s potpisom Tabithe Simmons pronađite u Heraldi for Men & Women, Frankopanska 6, Zagreb.

Tabitha Simmons_cijena 5.250,00kn_Heraldi for Women

Tabitha Simmons_cijena_3.900,00kn Heraldi for Women

Tabitha Simmons cijena 3.900,00kn Heraldi for Women

Tabitha Simmons cijena 4.100,00 kn Heraldi for Women Tabitha Simmons cijena 3.800,00kn Heraldi for Women Tabitha Simmons cijena 3.800,00kn Heraldi for Women (2) Tabitha Simmons cijena 3.250,00kn Heraldi for Women Tabitha Simmons ciejna 4.950,00kn Heraldi for Women

Tabitha Simmons cijena 4.650,00kn Heraldi for Women Tabitha Simmons cijena 4.650,00kn Heraldi for Women (2) Tabitha Simmons cijena 4.100,00kn Heraldi for Women

Tabitha Simmons cijena 5.150,00kn Heraldi for Women

Foto: Instagram, Tabitha Simmons

Učitati još
Zatvori