Modni dodatak koji će dati šarm svakom ljetnom looku

Modni dodatak koji će dati šarm
svakom ljetnom looku

Novi odjevni komadi i modni dodaci u naše će ormare unijeti veliko osvježenje, a u nama probuditi nalet kreativnosti i optimizma. Iako će ljetna garderoba spremanje pretvoriti u kreativnu i zabavnu modnu igru, ponekad, sve što želimo je izgledati sređeno uz minimalno truda i utrošenog vremena. Tada, najefektnije modele u središtu naših ormara zamijenit će najbolji modni trikovi.

Kako izgledati chic ovog ljeta? Sve što vam treba je jedan it komad koji će svakoj, čak i najjednostavnijoj i najležernijoj kombinaciji, dati chic izgled.

Savršene odjevne kombinacije ovog će ljeta biti one koje krase jednostavnost i udobnost, a koje istovremeno ostavljaju dojam sređenosti do posljednjeg detalja. Outfit ideje za upravo takve kombinacije pronašli smo u ormarima popularnih modnih trendseterica. Iako na prvi pogled potpuno različite, sve one kriju jedan isti modni dodatak koji im daje trendi pomak i chic izgled – svilenu maramu.

Svilene marame za ljetne kombinacije

Prije nekoliko sezona, na police modnih trgovina na velika vrata vratile su se svilene marame te još jednom postale modni dodatak koji se mora naći i u vašem ormaru.

Ovo ljeto, svilene marame nosit ćemo na nekoliko različitih načina – u kosi i na torbi, oko vrata i ruke. Bez obzira koji način odabrale, svilene marame će svakoj ljetnoj kombinaciji dati chic predznak – bilo da se radi o poslovnom looku s naglaskom na klasične modele ili ležernom outfitu za uživanje na plaži.

Loro Piana
Stine Goya svilene marame ljeto 2021.
Stine Goya
Burberry
Burberry
Lescarf
Stine Goya svilene marame ljeto 2021.
Stine Goya
Etro
Loewe
Stine Goya svilene marame ljeto 2021.
Stine Goya
Lescarf
Stine Goya svilene marame ljeto 2021.
Stine Goya
Učitati još
Zatvori