Proljetna jakna koju imaju svi high street brendovi

Proljetna jakna koju imaju svi
high street brendovi

Glamorous

Glamorous

Nakon jeseni i zime kojima su vladale raskošne nijanse crvene i boje dragog kamenja, početak proljetne sezone donosi novu, svjetliju i prozračniju paletu. I dok su se neki jednostavni basic komadi i proljetni klasici zadržali unutar neutralnih tonova, druge komade proljetna paleta transformirala je u svestrane i nosive statement komade za novu sezonu. Između jarkih nijansi i neutralne palete smjestila se samozatajna plava boja. Istovremeno nenametljiva i upečatljiva, klasična i moderna, plava boja je trend sezone kojem nećemo moći odoljeti.

Iako plava boja svoju popularnost iz sezone u sezone zadržava u omiljenim modernim klasicima poput plavih traperica i plave košulje, proljetne kolekcije naglasak su stavile na najnježnije nijanse plave i baby plavu istaknule kao novu omiljenu pastelnu nijansu i jedan od najpopularnijih trendova za nadolazeću sezonu. Uz prozračne modele bluza i haljina, nova it nijansa plave boje istaknula se kao savršen koloristički izbor za najrazličitije modele proljetnih jakna.

JAKNA KOJU ĆETE PRONAĆI U SVAKOJ PROLJETNOJ KOLEKCIJI

H&M

H&M

Trend svijetloplavih jakna započeo je s povratkom klasične svijetloplave traper jakne među najpoželjnije retro modele. Nakon traper modela, high street brendovi su unutar svojih proljetnih kolekcija donijeli raskoš svijetloplavih jakna. Od cool avijatičarskih i biker modela do ženstvenih kaputića savršenih za prijelazno razdoblje i blejzera koji će osvježiti svaku poslovnu garderobu, svijetloplave proljetne jakne su možda neočekivani, ali zaista neodoljivi trend za nadolazeću sezonu.

Najbolje proljetne modele svijetloplavih jakna iz high street kolekcija pronađite u nastavku.

H&M

H&M

Zara

Zara

H&M

H&M

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Mango

Mango

Zara

Zara

Oasis

Oasis

Asos DESIGN

Asos DESIGN

Levi's

Levi’s

Zara

Zara

Mango

Mango

Bershka

Bershka

H&M

H&M

H&M

H&M

Topshop

Topshop

Bershka

Bershka

Foto: Asos, Bershka, H&M, Mango, Massimo Dutti, Stradivarius, Topshop, Zara

Učitati još
Zatvori