Svi karirani komadi koje vole Mango djevojke

Svi karirani komadi koje vole
Mango djevojke

Trend čije smo povoje pratili prošle godine, ovog će proljeća, čini se, biti jači no ikad. Radi se o kariranom uzorku koji se uvukao u apsolutno sve high street trgovine, prvo samo na blejzerima, a zatim i na svim ostalim odjevnim komadima – od kaputa do suknje.

I dok se u ponudi mogu pronaći različite boje, apsolutni favorit su karirane nijanse sive te, ponekad, smeđe. Trendseterice koje su ga prigrlile prošle sezone, opet iz ormara izvlače svoje najdraže komade, a dostupni su i brojni novi modeli za sve koji još nisu pronašli onaj savršeni karirani komad. Razlog zbog kojeg su kaputi, suknje, hlače i ponajviše blejzeri toliko popularni je njihova svestranost i mogućnost da se u trenu pretvore u statement komad koji podiže cijelu kombinaciju.

Mango djevojke vole karirano

Naravno da to jako dobro znaju Mango djevojke čije outfite konstantno pratimo na hashtagu #mangogirls. One su zdušno posegnule za svim kariranim komadima poznatog španjolskog brenda te nam pokazale kako ih možemo i sami stilizirati. Blejzeri se jednako dobro nose u casual situacijama, odlasku na kavu u grad, kao i unutar poslovnih lookova.

Neki su od njih već stigli u Mango trgovine te ih možete naći u hrvatskom web-shopu, dok druge komade iz novih kolekcija tek očekujemo. U svakom slučaju, proljeće će ove godine definitivno biti u znaku kariranog.

A post shared by ?ERIKA? (@xerr2eex) on

A post shared by Andrea Chong (@dreachong) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori