Svestrane sandale za baš sve ljetne kombinacije

Svestrane sandale za baš sve
ljetne kombinacije

Prve ljetne kolekcije stigle su na police naših omiljenih dućana i donijele raskoš novih trendova i modela. Uz nove odjevne favorite među kojima su se istaknuli oni najprozračniji, istovremeno romantični, elegantnih i ugodni komadi, ljeto donosi raskoš i u svijet modnih dodataka. Na samom vrhu omiljenih modnih dodataka koji su nezaobilazan dio baš svake ljetne garderobe i kombinacije našle su se cipele.

Kad govorimo o cipelama, ljeto donosi savršenu kombinaciju omiljenih klasika i uzbudljivih noviteta. Od platnenih tenisica do šarmantnih espadrila koje su nas oduševile još prošle godine, raskošna ponuda cipela s potpisom popularnih brendova ovog ljeta donosi svaki model koji možemo poželjeti u svom ljetnom ormaru. Iako naredni tjedni donose još pregršt uzbudljivih ljetnih trendova i komada, sandale su se i prije početka sezone istaknule kao onaj ključni model cipela. I dok će neke sandale ostati rezervirane za plažu, a druge biti savršeni pečat na kraju upečatljivog party outfita, nova sezona istaknula je pregršt ljetnih modele koje ćemo rado nositi u baš svakoj kombinaciji.

SVESTRANE SANDALE ZA SVE LJETNE KOMBINACIJE

Svestrani modeli sandala koje ovog ljeta nećemo skidati s nogu donose neodoljivu kombinaciju udobnosti i elegancije. Savršene kako za ležerne kombinacije tako i za formalniji poslovni look i svaki večernji outfit, svestrane ljetne sandale istaknule su se ne samo očekivanom i uvijek sigurnom kombinacijom elegantnih linija i neutralnih boja, već i odabir jarkih boja i uzoraka koji nekim modelima donose dodatnu dozu šarma, zadržavajući njihovu prilagodljivost svakoj kombinaciji i prilici.

Uz traperice i T-shirt, dnevnu haljinu ili raskošne svilenkaste palazzo hlače, u nastavku donosimo najbolje modele sandala koje ćete ovog ljeta nositi uvijek i svugdje.

GULIVER

Guliver

Guliver

Guliver

Guliver

Guliver

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

MASSIMO DUTTI

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

ZARA

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

WEEKEND MAX MARA

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

UTERQUE

Uterque

Uterque

Uterque

Uterque

Uterque

KARLA STORE

Tosca Blu (Karla)

Pura Lopez (Karla)

Ancient Greek (Karla)

Twin Set (Karla)

Fabio Rusconi (Karla)

Mephisto

Foto: Instagram, Guliver, H&M, Karla Store, Mango, Massimo Dutti, Uterque, Weekend Max Mara, Zara

Učitati još
Zatvori