Najudobnije dizajnerske natikače i sandale koje trendseterice obožavaju

Najudobnije dizajnerske natikače i sandale
koje trendseterice obožavaju

Unutar svake garderobe i kombinacije, cipele su oduvijek bile ne samo jedan od nezaobilaznih i omiljenih modnih dodataka, već i onaj vrijedan investicije. Kako bismo izbjegli svaku neudobnost i bolne žuljeve, savršeni par cipela nerijetko ćemo potražiti u kolekcijama luksuznijih brendova. Iako visoka cijena ne garantira uvijek i najveću udobnost, na high end sceni danas se ističe nekoliko odličnih brendova koji veliku pažnju posvećUju kvaliteti izrade i udobnosti materijala koje koriste. Najčešće jednostavnog dizajna elegantnih linija i neutralnih boja, njihovi modeli cipela na svakoj polici s cipelama zadržat će se duže od trajanja jedne sezone i uvijek biti visoko na listi favorita.

Među luksuznim brendovima koji se nalaze iza najudobnijih ljetnih modela cipela posljednjih nekoliko sezona istaknuo se brend ATP Atelier.

ATP ATELIER – NAJUDOBNIJE DIZAJNERSKE CIPELE

Priča o brendu ATP Atelier započela je u malom srednjovjekovnom gradiću Otrantu u Italiji. Jonas Clason i Maj-La Pizzelli upoznali su se još krajem osamdesetih kada su oboje radili za poznati švedski modni brend Gul & Blå gdje su ubrzo postali bliski prijatelji. Prije nekoliko godina, Jonas i Maj-La odlučili su godišnji odmor sa svojim obiteljima provesti zajedno, na jugu Italije. Mali gradić Otranto odmah ih je oduševio krajolikom koji je spajao svježinu planina i obalu okruženu kristalno čistim morem, pitoresknim ulicama u koje su život unosili cafe barovi, restorani i slastičarnice i nevjerojatnom elegancijom opuštenog i udobnog života koji se zbivao oko njih.

Upravo u tom malom talijanskom gradiće Jonas i Maj-La pronašli su mali studio koji je izrađivao cipele. Svatko iz njihove obitelji uzeo je par i do kraja odmora nosio malo što drugo, a istovremeno Jonas i Maj-La došli su na ideju za pokretanjem vlastitog brenda jednako kvalitetne, udobne i elegantne obuće. Tako je nastao ATP Atelier, brend koji se danas nalazi iza najudobnijih dizajnerskih cipela.

Švedski brend obuće ATP Atelier ili All Tomorrow’s Parties Atelier osnovan je 2011. godine i od samog početka pa sve do danas ostao je vjeran ručnoj izradi i najkvalitetnijim materijalima. Kako bi kreirali cipele za suvremenu ženu koja cijeli dan provodi na nogama i pritom želi izgledati sređeno, ATP Atelier je udobnost i kvalitetu spojio s vrlo jednostavnim i elegantnim dizajnom s modernim pomakom koji je brzo osvojio kako modne insajdere, tako i žene diljem svijeta.

Jednostavnim linijama, elegantnim izgledom i modernim karakterom, ATP Atelier cipele istaknule su se kao novi favorit iz garderoba popularnih trendseterica koje ih nose uvijek i svugdje i ističu kao jedne od najudobnijih dizajnerskih cipela. Vrijedne svake investicije jer svaki potrošeni novčić vraćaju udobnošću i kvalitetom, ATP Atelier modeli jedni su od onih koji će ostati dio vaše garderobe bez obzira na nove modne trendove i it modele.

LJETNE SANDALE I NATIKAČE KOJE ĆETE NOSITI UVIJEK I SVUGDJE

Najpopularniji modeli sve popularnije švedskog brenda obuće bez sumnje su oni za ljetnu sezonu – udobne natikače i sandale s ravnom ili nekoliko centimetara povišenom potpeticom. Ljetne ATP Atelier modele, osim prepoznatljive kvalitete izrade i udobnosti, krasi privlačan dizajn koje stvara igra tek nekoliko kožnih remena različitih širina.

Od najjednostavnijih natikača s jednim remenom do sandala koje donose igru tankog remenja u različitim bojama, svi modeli obojani su neutralnim ili zagasitim bojama te donose savršeni spoj talijanske kvalitete i skandinavske estetike stvarajući neodoljive modele koji će svoje mjesto lako pronaći u svakom ormaru i svakoj ljetnoj kombinaciji. Modeli Rosa i Roma samo su neki od favorita iz ljetne kolekcije koji se, uz pregršt novih modela, svake sezone iznova vraćaju kao bestselleri brenda u dobro poznatim, ali i nekim novim kombinacijama boja.

U ležernim i poslovnim, dnevnim i večernjim, popularne trendseterice svoje omiljene modele ATP Atelier sandala i natikača nose od jutra do večeri, uvijek i svugdje. Kako izgledaju i različitim kombinacijama i koji se modeli kriju u aktualnoj kolekciji za ljeto, otkrijte u nastavku. ATP Atelier cipele možete pronaći i naručiti na njihovoj službenoj stranici, ali i na brojnim luksuznim web shopovima koji dostavljaju u Hrvatsku.

Objavu dijeli Figtny (@figtny)

ATP ATELIER KOLEKCIJA ZA LJETO 2018.

ATP Atelier (Rosa)

Rosa

Rosa

Rosa

Rosa

Rosa

Rosa

Rosa

Rosa

ATP Atelier (Dina)

Dina

Dina

Dina

Dina

Roma

Roma

Roma

ATP Atelier (Allai)

Allai

Allai

Lis

Lis

Doris

Doris

ATP Atelier (Arona)

Arona

Arona

Anela

Anela

Anela

Astrid

Astrid

Astrid

Astrid

Astrid

ATP Atelier (Licola)

Licola

Licola

Licola

Peonia

Peonia

Peonia

Adria

Cachi

Cachi

Cachi

Carmen

Carmen

Učitati još
Zatvori