5 manjih brendova sunčanih naočala koje želimo
5 manjih brendova sunčanih naočala koje želimo

5 manjih brendova sunčanih
naočala koje želimo

Kada govorimo o modi i stilu, možemo zaključiti kako je ona sklop karaktera, estetike i autentičnosti. Da biste imali stila, nije potrebno robovati trendovima, već postojeće komade ugraditi u vlastitu estetiku. No, detalji koji najviše grade stil i čine dozu različitosti su modni dodaci. Naime, odjeću možete imati i minimalističku ili vibrantnu, trendovsku ili basic, ali modni detalji poput torbice, sunčanih naočala i nakita će svakom outfitu dati ‘ono nešto’ ovisno kako ih složite. Stoga, obožavamo sunčane naočale, osobito ljeti, a u nastavku ćemo vam izdvojiti 5 manjih brendova sunčanih naočala koji imaju vrhunsku kvalitetu izrade i još bolji dizajn.

Sunčane naočale kao modni dodatak ljeta

Ljeti su nam sunčane naočale najvažniji modni dodatak, ne samo u smislu estetike već i naše oči štite od sunca. Volimo ih mijenjati i imati razne uzorke i boje i kombinirati prema outfitima. No, kako se mijenjaju modni trendovi u modi, tako se mijenjaju i u svijetu sunčanih naočala. Kada izađe neki novi trend sunčanih naočala, svi ih žele imati.

Kako smo trenutno u modnoj fazi u kojoj dominira brza moda i tjedna izmjena trendova, sve više cijenimo manje brendove koji drže do kvalitete i imaju unikatan dizajn. Posebno bismo izdvojili brend sunčanih naočala Kuboraum. Riječ je o brendu čija je proizvodnja sunčanih naočala u Italiji, ali je smješten u Berlinu. Revolucionirani, pomalo avangardi dizajn u kombinaciji s odličnim materijalima doveo je ovaj brend na visoko mjesto u svijetu handmade sunčanih naočala.

Mykita je također poznati brend iz Berlina, no za razliku od Kuborauma je nešto jednostavnijeg dizajna. Naočale koje su iznimno lagane i savršeno prianjaju uz lice su idealan odabir. Vava eyewear je brend koji se također proizvodi u Italiji. Modeli revolucionarnog dizajna i upečatljivih boja su stvoreni samo za najhrabrije.

Rigards je brend koji također ima prepoznatljiv i specifičan dizajn, a njihovi okviri su svjetski poznati. Bilo da je riječ o dioptrijskim ili sunčanim okvirima, s ovim modelima jednostavno nema greške. Za kraj smo ostavili Anne & Valentin, brend koji nudi i okvire za djecu. Modeli savršenog dizajna u upečatljivim bojama i oblicima su jednostavno neodoljivi.

Učitati još
Zatvori