Stylish par: Kaia Gerber i Jacob Elordi

Stylish par: Kaia Gerber i Jacob Elordi

Postoje neki parovi u svijetu showbusinessa koji sami po sebi privlače mnogo pozornosti. Mladi su, zgodni i svjetski uspješni, a k tome i sretno zaljubljeni. I što više svoju vezu drže daleko od očiju javnosti, to su, čini se, medijima zanimljiviji pa ih paparazzi vrebaju na svakom koraku kako bi prenijeli barem mali dio priče. 

Kada je riječ o celebrity svijetu, svi u njemu neizbježno pronalaze ličnosti koje ih zanimaju, koje će pratiti i o kojima uvijek vole doznati pokoju informaciju više. A kada se spoje neki od vaših najdražih glumaca, glazbenika i slično, onda priča postaje još zanimljivija. Budući da mnogi ne opstaju dugo, tim više volimo favorite koji svoju vezu ili brak održavaju čvrstom desetljećima, no čak i one kratke vezice u kojima se našlo dvoje talentiranih, cool i stylish ljudi, ne mogu proći nezamijećeno, bez obzira na vijek trajanja.

Kaia Gerber i Jacob Elordi su trenutno na radaru

Među parovima koji trenutno privlače puno pozornosti definitivno su i Kaia Gerber i Jacob Elordi. Nakon jednako medijima intrigantne veze sa Zendayom za koju se niti ne zna kad je točno završila, Jacob je prvi puta s Kaijom viđen u rujnu 2020. kada su i krenule glasine da su u vezi.

Mlada modelka, kći Cindy Crawford, i glumac kojeg najbolje poznajemo po ulogama u filmovima Kissing Booth te seriji Euphoria nakon toga su sramežljivo izlazili u javnost objavama na društvenim mrežama, no često ih se može vidjeti u šetnji Los Angelesom.

Ono što najviše privlači pažnju je njihova modna koordiniranost, pa čak i kad su u potpuno sportskom izdanju. Svaki outfit, i njegov i njezin, je na mjestu do najsitnijeg detalja bez obzira jesu li samo opušteno izašli na kavu ili u večernji izlazak. Paparazzi ih, naravno, prate u stopu, a modni svijet promatra Kaiju koja je ionako poznata po tome da uvijek niže odlične outfite, kao i Jacoba kojem očito nisu strani zanimljivi modni izleti.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori