Style Muse: Pernille Teisbaek nosi odličnu proljetnu kombinaciju

Style Muse: Pernille Teisbaek nosi
odličnu proljetnu kombinaciju

Proljeće nam ovaj tjedan donosi sunčano i toplo vrijeme. Kako kaže prognoza, očekuje nas 30 stupnjeva, a upravo to je idealno vrijeme da prvi puta prošećemo ljetnu garderobu. Iako nas očekuje visokih 30 stupnjeva, jutra su nam i dalje pomalo prohladna, stoga je slojevita odjeća posebice u jutarnjim i večernjim satima must-have. Najčešće to znači da ljetne komade, poput haljina, kombiniramo s balonerima ili laganim jaknama.

Little Black Dress must-have je svake garderobe

Haljine su jedan od omiljenih ljetnih odjevnih predmeta, a mini crna haljina apsolutni je must-have komad garderobe svake djevojke. Poznatija kao Little Black Dress, ona se može kombinirati na razne načine i voljena je od strane gotovo svake žene. Obzirom da se može komnbinirati na razne načine idealna je opcija za ovo prijelazno razdoblje u kojem ju u jutarnjim satima nosimo s balonerom, a u popodnevnim satima ona je zvijezda kombinacije.

Pernille Teisbaek odlično kombinira Little Black Dress

Jedna od naših omiljenih skandi djevojka, Pernille Teisbaek, odlično je kombinirala mini crnu haljinu uz oversized baloner, crne loafers cipele i veliku torbu. Ovo je jedna od onih kombinacija koju naprosto želimo rekreirati. Obzirom da je Pernille poznata po svome stilu, već znamo kako je većina ovih komada high end, ali mi smo rekreirali ovaj look s highstreet komadima.

Većinu komada pronašli smo u svima omiljenim highstreet dućanima poput Zare, Manga i H&M-a. Stoga, u nastavku donosimo komade pomoću kojih ćete moći rekreirati ovaj idealan proljetni look koji savršeno pristaje Pernille Teisbaek.

Mango
Zara
Zara
H&M
Mango

Foto: Instagram, Mango, Zara, H&M

Učitati još
Zatvori