Style inspiracija: Marija Čamber
Style inspiracija: Marija Čamber

Style inspiracija: Marija Čamber

Kada govorimo o modi i stilu riječ je pojmovima koje ne možemo detaljno odrediti. Osobito kada je riječ o stilu. Imati stila i biti vizualno drugačiji je u oku promatrača, ali na kraju dana je najvažnije da ste sami zadovoljni i da se ugodno osjećate u vlastitim odabirima. Naime, svake srijede u našu rubriku Style inspiracija ugostimo nekog čiji stil nas inspirira. Ovaj put naša gošća je Marija Čamber, čiji nam se estetski izričaj sviđa. Mariji smo postavili dva pitanja o njezinom stilu i modnim odabirima za ljeto, a u nastavku možete saznati detalje.

  • Kako bi opisala svoj modni stil?

Svoj stil bih opisala kao ženstven, opušten s daškom mediteranskog i francuskog šika. Haljina mi je broj jedan odjevni predmet ljeti baš radi te opuštenosti, a nekako si odmah sređen u slatkoj haljinici.

  • Koje ključne komade bi izdvojila za ljetnu sezonu?

Dobra wrap haljina koja ljubi tijelo na najljepšim točkama i stvara divnu siluetu, pletene wedge cipele (najudobnije nešto nalik štikli), pletena torba i dobra kopča za kosu su mi ključni predmeti za ljeto.

Marija Čamber njeguje minimalistički stil s dozom mediteranske opuštenosti. Stoga, nije vjerna strogom minimalističkom stilu već unese dozu osobnosti koja se itekako primijetiti. Upravo zbog toga nam se njezin modni izričaj sviđa jer ne robuje trendovima i svakom komadu utka dio svoje osobnosti. Gradi kombinacije koje su jednostavne, a istovremeno ugodne. Stoga, ako se želite istaknuti na pravi način, bez pretjerano kompliciranih outfita, predlažemo nositi jednostavne komade koji se uvijek mogu ‘začiniti’ odabirom stylish statement nakita, marame ili šešira.

Na kraju dana najvažnije je da ste sami zadovoljni u vlastitim kreacijama. U nastavku ćemo izabrati IT komade koji estetski odgovaraju Marijinom stilu. Riječ je o kvalitetnim komadima jednostavnog dizajna koji su ključni komadi kako biste ljeti mogli složiti dobre outfite. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o stylish odjevnim predmetima koji nisu trend za jednu sezonu.

Foto: Instagram, Karla, Mona, Optika Anda, Zalando, Max Mara

Učitati još
Zatvori