Kopenhagen je još uvijek najinspirativnija street style destinacija

Kopenhagen je još uvijek
najinspirativnija street style
destinacija

Modni svijet još jednom se okrenuo prema sjeveru Europe, točnije Tjednu mode u Kopenhagenu. I dok su se na modnoj pisti izmjenjivale kolekcije najboljih danskih modnih kuća i dizajnera poput Gannija, Stine Goye i By Malene Birger, na onoj uličnoj Skandinavke su još jednom pokazale zašto toliko volimo njihov stil. 

NAJBOLJE KOMBINACIJE S ULICA KOPENHAGENA

Skandinavke su se oduvijek isticale svojim vrlo prepoznatljivim stilom koji je prkosio trendovima koje je nametala svjetska modna scena. Bilo da su birale jednostavnost minimalizma ili spajale nespojivo, Skandinavke su to uvijek radile na svoj način. Posljednjih nekoliko sezona na skandinavskoj modnoj sceni obilježio je veliki povratak jarkih i pastelnih boja u donedavno neutralnu paletu. U kombinacijama koje smo posljednjih dana imali prilike vidjeti na ulicama Kopenhagena, Skandinavke još uvijek uživaju u igri boja i uzoraka. Osim boja koje su razbile monotoniju neutralnih tonova, među njihovim favoritima nalaze se i upečatljivi modni dodaci, dok su kada je o make up i frizuri riječ još uvijek ljubiteljice minimalizma.

Od ljetnih favorita u kombinacijama za prijelazno razdoblje do prvih jesenskih trendova, odjevnih komada i modnih dodataka – u nastavku donosimo najbolje lookove s Tjedna mode u Kopenhagenu.

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori