Street style kombinacije za povratak na gradske ulice

Street style kombinacije za
povratak na gradske ulice

@_jeanettemadsen_

Zakoračili smo u drugu polovicu kolovoza koja će za mnoge donijeti nimalo laki povratak u grad. Pješčane plaže zamijenit ćemo gradskim ulicama, a svakodnevna rutina transformirat će se iz relaksacije na plaži u užurbanu radnu atmosferu u uredu. Iako nas posljednji ljetni dani vraćaju u realnost na koju ćemo se teško ponovno priviknuti, istovremeno oni donose i osvježenje unutar ormara kojem se veselimo. Iako će se unutar naših ormara ljetni favoriti zadržati još nekoliko tjedana, svoje mjesto u kombinacijama za prijelazno razdoblje pronalaze i prvi jesenski komadi.

KOMBINACIJE ZA POSLJEDNJE LJETNE DANE NA GRADSKIM ULICAMA

Prve jesenske kolekcije već su stigle na police naših omiljenih modnih brendova i istaknule trendove koji će obilježiti jesensku sezonu, ali i najavile veliki povratak omiljenih jesenskih klasika.

@_jeanettemadsen_

Iako će se mnogi nerado vratiti dnevnoj rutini, gradskim ulicama i gradskoj modnoj uniformi, street style kombinacije poznatih trendseterica donose inspiraciju za prijelazno razdoblje unutar naših ormara. Kako bi postigli savršeni gradski look za prijelazno razdoblje unutar svoje garderobe zadržite omiljene ljetne komade kao podsjetnik na bezbrižnost i prozračnost ljeta te ih spojite s jesenskim klasicima i novitetima koji će ljetnim favoritima dati novi look i istovremeno biti savršeni početak nove garderobe.

@aimeesong

Haljina je unutar mnogih ormara omiljeni ljetni komad. Iako jesen donosi nove modele, tijekom prijelaznog razdoblja još uvijek ćemo rado posegnuti za najdražim ljetnim modelima. Preko ljetne haljine prebacite lagani blejzer, a ispod slip haljine dodajte T-shirt ili košulju.

Ljeto i bijela boja su kao stvoreni jedno za drugo. Ipak, kraj ljeta ne mora označiti i kraj bijelih kombinacija. U spoju s neutralnim bež tonovima i crnim modnim dodacima, ljetne kombinacije obojene bijelom bojom s plaže će se preseliti na gradske ulice. Životinjski uzorci svoj će savršeni spoj pronaći u kombinaciji s zemljanim tonovima, dok će ružičasta i dalje vladati u jarkim i zagasitim tonovima. Jedna od omiljenih ljetnih kombinacija poznatih blogerica koja spaja bijelu košulju, traper hlače i pletenu torbu još uvijek će osvajati gradske ulice.

@aimeesong

Kako spojiti dvije sezone u efektan look uz koji će i povratak u grad biti lakši? U nastavku vam donosimo street style kombinacije omiljenih Insta djevojaka koje otkrivaju nekoliko odličnih outfit ideja.

@beatricegutu
@eleanorpendleton
@anoukyve
@louloudesaison
@fundachristophersen
@fundachristophersen
@deborabrosa
@hannastefansson
@hannastefansson
@modeamour
@saniaclausdemina

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori