Street style kombinacije kao odlične outfit ideje za svaki dan u mjesecu svibnju

Street style kombinacije kao odlične outfit ideje za svaki dan u mjesecu svibnju

Kraj travnja najavio je topli i sunčani svibanj ispred nas koji će u našem ormaru istaknuti lagane proljetne favorite i unijeti prve ljetne modele. Tenisice i proljetne cipele polako će zamijeniti trendi sandale i šarmantne espadrile, dok će proljetne jakne svoje mjesto u ormaru i svibanjskim kombinacijama prepustiti laganim ogrtačima u kimono, kaftan i baloner kroju. Svibanj donosi sezonu romantičnih haljina i suknja, prozračnog lana i širokih hlača culotte i palazzo kroja. Iako će se u središtu svake proljetne garderobe i svibanjske kombinacije još uvijek nalazi nekoliko onih jednostavnih basic modela u neutralnim bojama, svibanj će staviti naglasak na raskošnu paletu jarkih i pastelnih boja te vibrantnih uzoraka koje su donijele proljetni i ljetni modni trendovi. Uz upečatljive komade u jarkim bojama i razigranim uzorcima, upečatljivi modni dodaci istaknut će se kao tajni začin za sve laganije i prozračnije dnevne kombinacije.

ODLIČNE KOMBINACIJE ZA SVIBANJSKE DANE

Iako mjesec lipanj donosi službeni početak ljeta, u svibnju ćemo nesumnjivo uživati u nekoliko toplih ljetnih dana. Prozračnost prvih ljetnih komada unutar proljetne garderobe stvarat će i nove kombinacije. Više od bilo kojeg drugog mjeseca, svibanj će se poigrati spojem naizgled nespojivih uzoraka i silueta. Prugice ćemo, osim uz jednostavnost trapera i bijele boje, spajati s cvjetnim i točkastim uzorkom, dok će komadi obojeni jarkim bojama spojeni zajedno stvarati zanimljive color blocking kombinacije savršene za najtoplije proljetne dane.

Objavu dijeli Adenorah (@adenorah)

Osim bogatstva boja, uzoraka i krojeva, ljetni modeli u mjesec svibanj unose i jednostavnost koja će unutar bezbroj različitih kombinacija pokazati njihovu svestranost i opravdati status basic klasika. Spojeni zajedno, basic komadi stvarat će minimalističke kombinacije koje ćemo lako transformirati iz dnevne u večernju, dok će u kombinaciji s najnovijim trendovima basic komadi donositi jednostavnost i istaknuti raskoš ostalih komada.

Kako spojiti najbolje od proljetne garderobe i prve ljetne modele unutar jednostavnih, ali efektnih svibanjskih kombinacije? Outfit ideje za baš svaki dan u mjesecu svibnju donosimo u nastavku.

Objavu dijeli Lizzy (@lizzyvdligt)

Učitati još
Zatvori